▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Aplicații

Notices-and-Posters_ContentPage_259x194.jpg

Prospecte,  anunțuri și postere

Alegerea hartiei joaca un rol important in redarea perfecta a imaginilor posterelor, anunturilor si prospectelor.

De  reținut:

 •  Care este durata lor de circulatie? Este un produs pe termen scurt, care se vede si se arunca sau un material ce trebuie sa isi faca treaba un anumit timp pana cand se scoate varianta imbunatatita?
 •  Daca doresti personalizarea materialului, trebuie luat in considerare ca optiune tiparul digital, pentru ca iti permite, spre exemplu, sa redai numele fiecarui subiect si un mesaj specific unui anumit grup de client.
 •  In cazul in care pliantul pe care il pregatesti contine multe imagini, atunci alegerea hartiei va avea un rol foarte important in calitatea tiparului. Hartia gloss iti ofera cele mai bune rezultate, dar daca vrei sa fii putin mai creative atunci hartia silk si hartia necretata iti garanteaza obtinerea un rezultate extraordinare.
 •  In schimb, daca pliantul include multe informatii, atunci trebuie sa avut in vedere o mai buna vizibilitate a scrisului. In aceasta directie, cea mai buna optiune este hartia lucioasa.
 •  Alegerea finisarilor precum lacuirea, folio, embosarea ar putea face diferenta intre un pliant obisnuit si unul special si ar putea influenta felul in care oamenii percep compania si produsele tale. Daca vrei sa impresionezi prin continut si mesaj, atunci finisarile mentionate sunt mai mult decat binevenite si vor face diferenta.
 •  Costul ar trebui sa fie, de asemenea, luat in considerare, pentru a te ajuta sa decizi daca vrei sa produci un pliant premium, unul cu un design deosebit, unul de consum larg sau unul ieftin si sa planifici continutul, tiparul si finisarile potrivite produsului si bugetului alocat.
 •  Trebuie tinut cont de greutatea si dimensiunea unui mailing sau a plicurilor folosite in acest scop, deoarece toate aceste caracteristici se vor reflecta in costul expedierii lor.

Produse recomandate

> Hartii digitale: Color Copy

> Hartii premium: Image Impact, Pioneer

 

Vezi produse
 • Mediu 

  Antalis ofera o gama variata de produse certificate si reciclate. Antalis va asigura ca toate hartiile noastre sunt realizate pulpa provenind din păduri bine gestionate, astfel încat sa puteti fi sigur ca documentele pe care le utilizati au in spate un lant de productie cu responsabilitate sociala - de la copacii utilizati pentru obtinerea pulpei pana la imprimanta.

  Mai multe

Color Copy

ColorCopy_logo_Box_RGB 300_resize.jpg

O noua generatie de hartii premium necretate pentru tiparul digital.

Mai multe

Image Impact

Ream_Image_Impact_182x119.jpg

Hartie premium office, multi-functionala pentru lucrari color pe imprimante cu cerneala si laser si pe copiatoare.

Mai multe

Pioneer 

 
  373018_88985803544_1201832952_n_resize.jpg  
 

Hartie pentru birou premium, de un alb intens, garantata pentru lucrarile color la imprimantele si copiatoarele inkjet si laser.

Mai multe
paperman