Evaluarea furnizorilor: ne asigurăm că facem afaceri cu cei corecți.

Din 2013, Antalis desfășoară o evaluare a furnizorilor – un pilon esențial al strategiei noastre ESG – cu propria sa platformă internă. Antalis monitorizează trasabilitatea soluțiilor sale pentru Hârtii, Ambalaje și produsele de Comunicare Vizuală distribuite de filialele noastre prin filtrarea și centralizarea informațiilor legate de ESG furnizate de furnizorii săi, oferind transparență lanțului de aprovizionare clienților săi și altor părți interesate.

Piața a evoluat în ultimii 10 ani și Antalis a decis să-și înlocuiască instrumentul intern de evaluare a  furnizorului cu platforme de evaluare ESG recunoscute internațional pe piață. Continuăm să evaluăm practicile de afaceri ale furnizorilor noștri în chestiuni precum munca, sănătatea și securitatea, problemele etice și de mediu. În plus, furnizorilor li se cere să completeze un chestionar de autoevaluare personalizat, adaptat activităților comerciale ale Antalis, care acoperă aspecte de conformitate, cum ar fi reglementarea lemnului, certificările și utilizarea substanțelor chimice. Ne așteptăm ca furnizorii noștri să respecte toate legile și reglementările aplicabile și să aplice cele mai bune practici.

Prin instruirea angajaților noștri cu privire la utilizarea corectă a acestor platforme, ne propunem să le dăm puterea să ia decizii informate de aprovizionare, să contribuim la transparența lanțului de aprovizionare, să reducem riscurile și să promovăm practici de afaceri responsabile.

antrak-01.jpg

antrak-02.jpg