Antalis este lider european în distribuția de hârtie, packaging și materiale pentru comunicarea vizuală.

antalis-group-5.jpg

img-antalis-group-2.jpgAntalis Corporate 

 

img-antalis-group-3.jpgRaportul CSR

Cine suntem?

Antalis face parte din grupul Kokusai Pulp & Paper, lider mondial în distribuția de hârtie, ambalaje și comunicare vizuală, cu sediul în Japonia și listat la Bursa de Valori din Tokyo (ISIN JP3293350009), cu o cifră de afaceri de 659 miliarde JPY* în 2022. În Europa și America Latină , Antalis este principalul distribuitor B2B de produse și servicii în hârtii și ambalaje industriale și numărul doi în distribuția de media de comunicare vizuală. Cu sediul central în zona Paris (Franța), Antalis operează în 31 de țări, deservind peste 100.000 de clienți cu o echipă de 4.000 de angajați și soluții inovatoare de comerț electronic. Cele 83 de centre de distribuție, axate pe eco-responsabilitate, oferă servicii de clasă mondială.
*aproximativ. 4,3 miliarde de euro

Viziunea și misiunea noastră

Viziunea noastră este să consolidăm Antalis ca lider și cel mai de încredere distribuitor internațional business-to-business de hârtie, ambalaje, comunicare vizuală, consumabile și echipamente și servicii asociate.

Misiunea noastră este să oferim excelență clienților noștri prin expertiză și inovare în produsele și serviciile pe care le oferim și în relațiile noastre cu partenerii noștri de afaceri și părțile interesate.

Suntem responsabili din punct de vedere social și agili în extinderea portofoliului nostru de afaceri, responsabili pentru accelerarea transformării noastre digitale, dezvoltarea echipelor noastre și obținerea unor randamente puternice ale capitalului angajat.

Cifrele noastre

antalis-group-key-2.png
#1 în Europe și America Latină

Prezenți în 31 de țări

antalis-group-key-3.png
4.000

angajați la dispoziția a 100,000 de clienți în toată lumea

antalis-group-key-5.png
83

Centre de distribuție la nivel mondial