▶️Pentru moment showroomul Antalis din Bucuresti a fost închis. Program call center 08.30- 17.00 Incepând din 11 martie 2020, comenzile vor fi livrate de către 🚛Antalis. Suspendăm serviciul de ridicare personală a coletelor din toate punctele de lucru inclusiv depozite. Vom comunica procedura cu fiecare dintre dumneavoastra prin intermediul colegilor nostri de la vanzari sau call center.

Toate produsele

Auto adhésif et étiquettes

AUTOCOLANT ȘI HÂRTIE DE ETICHETĂ

Autocolant sau eticheta? Misiune indeplinita! Combina tehnologia cu functionalitatea. Autocolantul sau eticheta necesita avantaje tehnice precum rezistenta la apa, la temperaturi extreme si umiditate pentru a asigura pastrarea mesajului indiferent de mediul inconjurator. Pe de alta parte, mesajul este important pentru a crea impactul dorit. Un accesoriu frumos pentru a lipi orice, oriunde. Nu ezita sa ne contactezi pentru orice ajutor legat de autocolant si eticheta.

  Autocolant pentru tipar offset (52 Produs)

  Auto-adhésif

  Gama de produse autoadezive alese pentru performantele in cadrul tiparului offset, asadar poti avea incredere ca iti vor indeplini toate cerintele.

  Self-adhesive for screen (2 Produs)

  Adhésifs de sérigraphie

  Gama extinsa de materiale autoadezive pentru serigrafie.

  Sub-familii & Produse

  Hârtii de etichetă (19 Produs)

  Lucios, mat, vellum, laid, alb ...Eticheta are drept scop crearea unui impact visual si mentinerea mesajului permanent. Pentru asta, in functie de situatie, este tratat ca sa reziste temperaturilor extreme, apei si mucegaiului. Afiseaza un caracter autentic, fie el clasic sau modern datorita varietatii de texturi.

  Sub-familii & Produse