Stati cu ochii pe noi! Noul site www.antalis.ro! PAPERS - VISUAL COMMUNICATION - PACKAGING

Toate produsele

CARTOANE GRAFICE & AMBALAJE, LEGĂTORIE

Pentru a gasi cartonul potrivit in multitudinea de oferte , trebuie sa te gandesti prima data la aplicatia finala. Pentru prezentare, promovare sau o anume perioada de garantie …depinzand de utilizare, alege finisajul, grosimea, rigiditatea, gradul de alb si performanta tiparului potrivite, intrucat cartoanele se pot tipari cu tiparul offset, digital, serigrafic sau prin tehnologie flexo.
Felicitari sau carti postale, coperti pentru carti sau cd-uri, ambalaje diverse, mape, display-uri... vei gasi totul in oferta noastra

  Grafice (58 Produs)

  Pentru toate aplicatiile grafice sau de ambalare, avem cartoanele ce corespund cerintelor. Gama noastra extinsa include toate tipurile de cartoane, de la SBS la GC1 si GC2, dar si cartoane WLC, liner si necretate. Arunca o privire la produsele din gama pentru o plaja mare de solutii!

  Legătorie (29 Produs)

  Cartoane intr-o gama variata de culori, ideale pentru dosare, coperti si alte consumabile pentru birou etc.

  Sub-familii & Produse

  Carton pentru display (3 Produs)

  Carton graphique numérique HP Indigo - Cartons Sérigraphiques

  Cartoanele opace au straturi laminate cu adeziv color (negru, alb, gri, etc.). Sunt folosite pentru aplicatii specifice cu cerinte de rigiditate mare, densitate mare si rezultate excelente la imprimare. Afla mai multe despre aceste produse consultand gama noastra!

  Sub-familii & Produse

  Buretate (1 Produs)

  Gama noastra de cartoane buretate, tip mousse pentru diferite tipuri de coperti:albume, jurnale, carti , meniuri, mape.Disponibil in format A4 si 70x100cm, la o grosime de 1.3mm.

  Sub-familii & Produse
   paperman