Descoperiti catalogul nostru de produse

Toate produsele

HÂRTII NECRETATE

O gama completa de hartii si cartoane traditionale pentru tiparul offset, ce contine si hartii pre-print pentru corespondenta, foi cu antet si formulare, oferindu-ti posibilitatea de a alege hartia necretata ce corespunde cerintelor tale.

Premium (29 Produs)

O gama de hartii premium realizate dupa standarde de calitate stricte, pentru a oferi rezultate excelente ale tiparului si viteza mare de imprimare.

Sub-familii & Produse

Reciclate (32 Produs)

Hartiile reciclate din aceasta categorie beneficiaza, de asemenea, si de acreditarea FSC®. De la Cream la High White, nu vei avea probleme in gasirea nuantei care corespunde cerintelor tale, inclusiv cele de mediu.

Sub-familii & Produse

Preprint & Laser (27 Produs)

Ai nevoie sa combini tiparul offset cu personalizarea laser sau inkjet? Gama noastra de hartii preprint este aici ca sa te ajute: cu o diversitate de hartii, vei gasi tot ce ai nevoie in materie de grad de alb, volum, opacitate si pret pentru toate foile cu antet, cupoanele, corespondenta, rapoartele de activitate…

Sub-familii & Produse

Offset standard (37 Produs)

Aceste produse de calitate premium sunt perfecte pentru lucrarile in care vrei sa scoti in evidenta calitatea finisarilor.

Sub-familii & Produse

Colorate (68 Produs)

Intens, viu, pastel, modern sau clasic…gama este completa pentru a-ti oferi culoare! Vei gasi in gama noastra de hartii offset colorate, nuanta potrivita pentru aplicatia ta, dar si oferta de reciclate, intr-o gama extinsa de dimensiuni si gramaje, compatibile cu imprimantele laser si potrivite pentru realizarea plicurilor.

Sub-familii & Produse
paperman