Vineri, 02 iunie programul de Call Center este 9.00-16.00

Toate produsele

HÂRTII CRETATE

O gama variata de hartii cretate, inclusiv hartii certificate si reciclate, pentru a satisface cerintele tuturor clientilor.

Reciclate (5 Produs)

O gama cu continut 60% fibre reciclate, dar care pastreaza totodata un alb intens. O combinatie careia nu poti sa-i rezisti!

Sub-familii & Produse

Standard (115 Produs)

Hartii cretate, fara continut de lemn, pentru lucrarile de zi cu zi. Realizata pentru performante excelente ale echipamentului si rezultate extraordinare ale tiparului, selectia noastra de hartii te va impresiona prin calitate, acreditarile de mediu si posibilitatea de a fi folosita la toate tehnicile de imprimare. Va oferim o paleta larga de hartii cretate in diverse dimensiuni, gramaje, nuante (alb si ivoire), embosate sau nu, cu finisaje lucioase, satinate sau mate, simplu sau dublu cretate.

Sub-familii & Produse

Volumice (4 Produs)

Vrei sa oferi ceva in plus documentelor tale? Atunci trebuie sa incerci hartiile cretate cu volum mare ce ofera o senzatie unica la atingere, un nivel ridicat al volumului, transparenta redusa si rezultate excelente la imprimare.

Sub-familii & Produse

Cu conținut de pastă mecanică (0 Produs)

Cataloage, reviste, brosuri, carti, corespondenta…de ce sa nu folosesti hartii cretate cu pasta mecanica? Cu o opacitate excelenta, un nivel ridicat al volumului si o viteza de imprimare perfecta, aceste hartii sunt ideale pentru documente cu mult text sau cu pagini multe. Nu ezita sa descoperi oferta noastra.

Sub-familii & Produse

Digitale (10 Produs)

Recyclé - Gamme Numérique

Dispui de un echipament digital? Ca un suport esential in activitatea ta de tiparire din fiecare zi, gasirea hartiei cretate potrivite este cheia pentru a asigura tiparul digital fara probleme si fara a compromite calitatea rezultatului. Nu cauta in alta parte, iti oferim exact ce ai nevoie: o gama larga de hartii cretate special create pentru tiparul digital.

Sub-familii & Produse
paperman