▶️Pentru moment showroomul Antalis din Bucuresti a fost închis. Program call center 08.30- 17.00 Incepând din 11 martie 2020, comenzile vor fi livrate de către 🚛Antalis. Suspendăm serviciul de ridicare personală a coletelor din toate punctele de lucru inclusiv depozite. Vom comunica procedura cu fiecare dintre dumneavoastra prin intermediul colegilor nostri de la vanzari sau call center.

Toate produsele

Creatives Paper

HÂRTII CREATIVE & PENTRU COMUNICARE

Clasice (70 Produs)

Business Stationery

Hartia utilizata pentru mesaje importante ale afacerii tale spune la fel de multe lucruri despre tine precum cuvintele si mesajele transmise. Din acest motiv gama noastra de produse Business Stationery ofera o selectie inovativa si contemporana de finisari, culori si filigrane si sunt disponibile toate impreuna cu plicurile complementare.

Sub-familii & Produse

Metalizate (104 Produs)

Papier couché métallique - Couché Métallique

Promovarea produselor tale in cel mai bun mod este extrem de importanta si nimic nu va spori calitatea comunicarii mai mult decat gama de hartii si cartoane metalice.

Translucente (0 Produs)

Papier de création - Papier transparent

Gama Translucents adauga interes si inspiratie materialelor de marketing calitative prin varietatea de finisari si culori. Utilizeaza-le alaturi de gama Curious Metallics si efectul va fi si mai spectaculos!

Naturale (150 Produs)

Papier Vélin - Papier Vélin

Finisari diverse si culori moderne au fost dezvoltate pentru a te ajuta sa gasesti hartia sau cartonul potrivit pentru mesajul tau, pentru ambalaje de lux sau felicitari – acestea fiind doar o parte din modalitatile in care poti utiliza produsele acestei game.

Netede (0 Produs)

Papier Vélin - Papier Satiné

Hartii netede, elegante, de o calitate exceptionala pentru comunicari corporative ce atrag privirea.