▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Services

Servicii de testare în Laborator

Antalis Packaging stabilește standarde înalte când vine vorba de calitatea produselor și soluțiilor de packaging. Efectuăm evaluări ale materialelor în laboratorul nostru intern pentru a vă asigura că veți obține cele mai bune soluții de ambalare. Laboratoarele noastre de testare ne permit să efectuăm verificări periodice asupra gamei noastre de produse, precum și să testăm dacă soluțiile de ambalare personalizate sunt adecvate.

Test Lab

 

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_services-49.png

Mediu de test

O cameră de testare unde sunt reproduse condițiile mediului de livrare și depozitare pe termen lung (de exemplu cu soluții anticorozive)

 

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_services-46.png

Teste de impact

Pentru a testa soluții diverse de packaging, facem și teste de impact (cădere): închidem cutiile având greutăți diferite, cu benzi sau lipici.

 

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_services-47.png

Presarea cutiei și teste de rezistențe

Realizăm teste de compresie în conformitate cu standardele recunoscute, teste pentru stabilirea grosimii filmelor, a rezistenței, 
teste de verificare a grosimii totale în cazul benzilor adezive, pentru deiverse metode de aplicații sau rezistența, etc.

 

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_services-48.png

Testarea cartoanelor pentru ambalaje

Realizăm testarea hârtiei și cartoanelor precum rezistența acestora, verificarea gramajelor pentru fiecare strat al cartonului, etc


Smart Testing Lab Services Video

paperman