▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Antalis on line

eProcurement_ContentPage_259x194.jpg

Antalis.ro 

Noul nostru site este creat pentru a-ti oferi acces usor la informatii adaptate cerintelor pietei si si a crescut functionalitatea pentru a te ajuta sa-ti conduci afacerea mai eficient. Cu ajutorul profilelor personalizate de fiecare utilizator, categoriilor de aplicatii, modulul avansat de cautare al unui produs, vei fi ghidat spre alegerea solutiei perfecte adaptete nevoilor si prioritatilor clientilor tai. Noul site ofera  posibilitatea  de a economisi timp. Da click pe Antalis.ro, partenerul tau online.

 • Factura mea în format electronic

  Serviciul nostru de facturare electronica este usor de utilizat si iti permite sa primesti factura, statusul livrarii si dovada livrarii in format electronic. O metoda mai eficienta de livrare a documentelor in siguranta

 • Informații despre afacerea ta

  Noul nostru site are un spatiu care iti este dedicat, indiferent de tipul afacerii. Vei gasi toate informatiile necesare care ti sunt utile pentru a dezvolta afacerea alaturi de noi: informatii despre produs, evenimente pe care le organizam pentru tine, promotii, oferta de servicii….

  Mai mult...
 • Informații despre produs

  Descopera gama noastra extinsa de produse cu peste 2000 de repere. Te poti folosi de motorul de cautare pentru a obtine specificatii tehnice, acreditari, sfaturi de utilizare si aplicatii recomandate pentru a te ajuta sa faci cea mai buna alegere pentru clientii tai.

  apasă aici pentru detalii...
 • Selector packaging

  Cu acest instrument, poti alege usor cea mai buna solutie de ambalare in functie de tipul aplicatiei, brand si acreditarile de mediu  pe care le cauti.

  apasă aici pentru detalii...
 • Selector pentru hârtiile digitale

  Apasa doar pe acesta si vei gasi hartia digitala potrivita nevoilor tale in functie de diferite criteria: echipamente digitale, produs, aplicatii, acreditari de mediu, specificatii tehnice.

  apasă aici pentru detalii...
 • Selector de plicuri

  Cea mai buna cale de a alege rapid plicul in functie de dimensiune, greutate, culoare sau brandul pe care il cauti.

  apasă aici pentru detalii...
 • Sfatul utilizatorului

  Specificatiile tehnice contin toate recomandarile de care ai nevoie pentru a alege cea mai buna metoda de prelucrare pentru produsele noastre (faltuire, serigrafie, tipul cernelii)

 • Acreditările produsului

  In aceasta sectiune, puteti descarca toate certificatele produselor noastre: garantii, acreditari de mediu

  apasă aici pentru detalii...
paperman