c

Covid-19 Soluții de prevenire și protecție

Covid-Content_958x248_2.jpg

Soluții  profesionale de prevenire și protecție

Deoarece sunteți prioritatea noastră, pentru a face față împreună acestei situații dificile cauzată de coronavirus, Antalisvă oferă cele mai bune soluții, de protecție pentru tine și cei din jur.

Descoperă gama noastră completă de prevenire și protecție (hârtie filtru antibacteriale pentru măști, hârtie protecție cărucioare cumpărături), soluții pentru distanțarea socială  (materiale autoadezive pentru podele, materiale pentru panouri transparente, sisteme de informare).

Oferim o gamă variată de soluții pentru protejarea angajaților din diverse medii (birouri, depozite, supermarketuri) . 

Alegeți produse recunoscute pentru protecție și prevenire. Just Ask Antalis!

Materiale pentru viziere si ecrane protecție

viziere

Pentru protejarea spaților de lucru dar și protecție personală vă oferim materiale transparente sau colorate de grosimi diferite. 
> pentru viziere
> pentru ecrane protecție

Măști hârtie filtru

Hartie fitru masti

Vă putem oferi hârtie filtru pentru măști. 62g (250 coli/top) si 90g (250 coli/top), in format 72 x 102 cm. Cere o ofertă


 

Marcaje pardoseli

Marcaje pardoseli

Mesajele de tip "Păstrează distanța" pot fi imprimate pe o gamă variată de materiale pentru pardoseli dedicate traficului intens/comercial sau prin utilizarea diverselor benzi personalizabile  

> Plăci protecție

> Materiale autoadezive pentru pardoseli indoor/outdoor 

Sisteme de avertizare

rollup

Hârtiile și foliile noastre speciale și rezistente pentru semnalizarea diverselor spații, cartoanele sau plăcile pot fi adaptate cerințelor dumneavoastră. Acestea vă ajută să comunicați eficient, vizibil toate măsurile de prevenire în diverse spații.

> Roll-up Symbio
>Symbio PP polipropilenă solvent 

PET non curl grey back 250micr 

 

Img-covid-viscom.jpg

Produse  de semnalizare

Distanțarea socială este una din cele mai importante măsuri de prevenție în lupta cu răspândirea Coronavirus. Pentru prezentarea aplicării regulilor de distanțare socială în magazine, birouri, spații publice e nevoie de produse de signalistică cu scopul de a informa oamenii. Descoperiți gama noastră de materiale pentru marcajele pe pardoseală, sisteme mobile de expunere, viziere sau panouri de informare.

Află cum
paperman