▶️Produse pentru prevenire si protectie impotriva COVID-19. Verifica oferta actualizata

Mediu

Environment_green_selection_ContentPage_259x194.jpg

Produsele  noastre "verzi"

Antalis face tot posibilul astfel încât dezvoltarea să se facă în paralel cu practicile de mediu

V-ati angajat sa utilizati hartie ecologica drept parte a unei abordari durabile? Sau cautati cele mai recente inovatii in materie de hartie ecologica? Nu mai cautati. Am selectionat pentru dumneavoastra o varietate de hartii ecologice, bazate pe diferite criterii ecologice precum certificarea FSC ® sau PEFC, continutul de fibre reciclate, amprenta de carbon redusa, EU Ecolabel si multe altele. Descoperiti lista noastra cu hartii ecologice sau descarcati lista completa a ofertei noastre 

Logo_SubHome_Cocoon_210x109.png

 

Cocoon, inspirata de tehnologia ecologica

Daca sunteti in cautarea unei hartii reciclate 100% cu o nuanta alb stralucitoare si un aspect imprimat exceptional, nu mai cautati...
Este 100% reciclata si certificata FSC. Se consuma mai putina energie si apa si emite mai putin CO2 in timpul procesului de fabricatie, comparat cu productia hartiei din fibre virgine. Este disponibila o gama variata de produse, de la hartii cretate la format  standard pentru a acoperi toate tipurile de aplicatii si tehnologii de imprimare.

FSC certified product      NAPM Recycled 100%      EU Flower     PCF      Recycled Paper 100%      Heavy Metal

Logo_Cyclus_119x89.png

 

Cyclus, reciclare 100%

Cyclus este o gama de hartie reciclata 100% cunoscuta international, fabricata la Dalum Mill in Danemarca. Instalarea in 2007 a unei statii de alimentare cu biomasa dezvoltata prin utilizarea tehnologiilor proprii si a procedurii de eliminare a cernelurilor face din Dalum Paper Mill cea mai ecologica fabrica de hartie din Europa.

Un concept ecologic unic in Europa care reduce considerabil impactul ecologic al materialelor imprimate (cea mai redusa amprenta de carbon , economie de apa de 45% si de energie de 80% comparat cu hartia din fibre virgine). Acestea se numara printre cele mai bune garantii ecologice pentru a promova o imagine pozitiva si recunoscuta pentru comunicarea dumneavoastra. si acestea sunt doar doua din avantajele gamei Cyclus.

Blue Angel      Recycled Paper 100%      EU Flower       PCF      NAPM Recycled 100%      Heavy Metal                          

Logo_SubHome_210x109.png

 

Digigreen. Hartia ecologica cucereste printul digital

Calitate de imprimare exceptionala pentru toate presele digitale si respectarea celor mai stricte standarde de mediu. Va prezentam Digigreen, o hartie premium, multifunctionala, garantata pentru echipamentele HP Indigo si cele cu toner uscat… 100% digitala. Fabricata din minim 50% fibre reciclate, Digigreen are si o certificare FSC® Mix Credit si acreditarea europeana Ecolabel...100% ecologica. Digigreen -100% digitala, 100% ecologica!

FSC certified product      NAPM Recycled 100%      EU Flower     PCF      Recycled Paper 50%      Heavy Metal                 

Logo_Subhome_210x109.png

 

Conqueror

Conqueror este o marca puternica si usor de recunoscut care furnizeaza o hartie prestigioasa.  De asemenea, are o reputatie de neegalat in ceea ce priveste inovatiile de mediu. in 1991, a fost prima marca de pe piata care a lansat o gama de hartie reciclata si pana in 2006, toate modelele sale au fost certificate FSC®. Acum sunt certificate CarbonNeutral® in 12 tari europene.

Dintr-o preocupare constanta fata de hartia reciclata, Conqueror a lansat cea mai stralucitoare si pura  hartie reciclata 100%, dar a si impins limitele inovatiei cu un material complet nou: bambus regenerabil cu crestere rapida!
Bambusul provine din surse responsabile si este selectat cu grija. Cele 5 nuante din gama, reflecta acest nivel de ingrijire - fara agenti OBA (agenti de stralucire optica) in gama Natural White, iar culorile sunt realizate folosind doar pigmenti naturali (ocru) din sudul Frantei.

FSC certified product      PCF      Recycled Paper 100%     Recycled Paper 50%      CO2 Neutral

Logo_MaineGloss_SubHome_210x109.png

 

Maine Gloss Green / Satimat Green, cea mai alba nuanta pentru o hartie reciclata

Maine Gloss Green si Satimat Green sunt hartii care protejeaza mediul, produse din 60% fibre reciclate si 40% fibre certificate FSC®. Cea "mai alba nuanta de verde" are cele mai bune garantii ecologice fara a face rabat la calitate. De asemenea, aceasta combinatie de fibre ofera o nuanta de alb stralucitor si rezultate de imprimare excelente.

FSC certified product      NAPM Recycled 100%      EU Flower     PCF      Recycled Paper 100%      Heavy Metal