▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

mediu

Environment_procurement_policy_ContentPage_259x194.jpg

Politica  de achiziții

Antalis caută să lucreze cu furnizori cărora le pasă de natură în activitatea lor zilnică

Măsurile noastre:

Incurajam furnizorii sa optimizeze in mod eficient procesele de productie si sa raspandeasca imbunatatirea masurilor ecologice pe tot parcursul lantului de aprovizionare.

Recunoastem meritele acelor furnizori care au stabilita o politica de mediu clara.

Incurajam furnizorii sa-si monitorizeze emisiile de carbon si sa continue dezvoltarea produselor si practicilor de morarit cu amprenta redusa de carbon.

Reusim sa lucram cu acele fabrici sau furnizori care au obtinut sau care lucreaza respectand  Sistemul certificat de Management Ecologic (EMS), precum ISO 14001 sau Sistemul European de Management de Mediu si de Audit (EMAS) sau alte standarde industriale recunoscute.

Ne asiguram ca fabricile si furnizorii nostri livreaza produsele direct in centrele de distributie unde sunt stocate pentru a reduce emisiile de carbon corelate cu transportul.

Suntem o sursa de produse ecologice (acreditate sau reciclate)

Antalis va implementa un sistem de inregistrare si evaluare a performantei de mediu pentru furnizorii sai

Antalis International s-a angajat sa implementeze si sa respecte cerintele FSC® & PEFC in toate ariile sale de activitate. O abordare pe verticala de la varf intareste aceste angajamente nu doar la Paris ci si la nivel local.

Problemele sociale, de sanatate si siguranta sunt importante pentru Antalis International, iar noi cuminicam aceste lucruri furnizorilor nostri.

Oferim asistenta, indrumare si consultanta la cerere tuturor clientilor nostri cu privire la garantiile ecologice ale tuturor produselor noastre.

 

Indicatori de performanță

Ne asiguram ca toti furnizorii au intrat in posesia Politicii noastre de Achizitii.

Surse de proveniență responsabile

Sequana a dezvoltat un cadru responsabil de achiziții, bazat pe Codul de conduită Sequana și pe principiile responsabilității sociale ale Grupului având ca scop responsabilitatea si sustenabilitatea în toate activitățile ce implică achiziția. Acest cadru face referire la toate sursele de achiziții ale lemnului dar și ale hârtiei pentru toate entitățile Grupului (Antalis și Arjowiggins).

Acest cadru și principiile asociate sunt detaliate în "Politica sustenabilă de proveniență a lemnului și hârtiei" adoptată de către grup în Decembrie 2013, pentru mai multe informații apăsați aici

paperman