▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

MEDIU

green-star-259x162.jpg

Antalis Green Star System ™

Sistemul este bazat pe o schema universal recunoscută pentru a cota produsele și serviciile. Poate fi înțeles cu ușurință atât de o audiență non tehnică pentru care nu este necesar să cunoască multitudinea de certificări existente în zilele noastre.

Sistemul Green Star™ cuprinde informații utile despre originea fibrelor, procesul de fabricație și proprietățile fiecărui produs din hârtie bazat pe un punctaj al performanței de mediu de la 0 la 5.

Sistemul Green Star™ reflectă complexitatea a ceea ce înseamnă un produs eco-responsabil pentru o audiență tehnică, dar în același timp simplifică informația într-un sistem de notare care poate fi ușor înțeles de toată audiența. 

Astfel, acest sistem auto explicativ poate fi folosit de companii în procesul de comunicare către stakeholderii a eforturilor de protejare a mediului fără niciun fel de neînțelegeri. 

Descarcă versiunea în limba română  a acestui sistem dar și Carta Albă a hârtiei eco-resposnabile

Te rugăm să descoperi BROȘURA  care explică inițiativa Green Connection și prezintă gama noastră de produse eco-responsabile. Vei găsi lista produselor de la 3 la 5 puncte verzi.

 

GSS-Schema-RO.jpg

 

paperman