c

MEDIU

Green-toolbox-259x194.jpg

Cutia cu unelte verzi

Luptăm împreună pentru adevăr

O mulţime de oameni crede că hârtia nu este prietenoasă cu mediul. "Contribuie la despăduriri"; "Trebuie să evităm printul", ‘"Trebuie să nu mai imprimăm în milioane de exemplare cataloagele", "Formularele financiare trebuie să fie online", "Companiile care au eliminat hârtia sunt mult mai eco-responsabile". Vedem deseori emailuri cu semnături ce cuprind adevărate campanii în favoarea eliminării hârtiei. Companiile. clienţii noştri, cred că au un comportament responsabil economisind hârtia. Ca rezultat, sectorul economic are de suferit. Acest lucru se datorează imaginii gre;ite pe care o are publicul.

Am decis să facem ceva şi avem nevoie de ajutorul vostru, astfel încât împreună să putem lupta împotriva acestor idei preconcepute.

Am creat şi produs o serie de mijloace de comunicare, care pot fi folosite de fiecare dintre voi, pentru a oferi informaţii bine argumentate, raţionale, bazate pe fapte şi cifre despre cât de responsabilă este de fapt industria noastră. Aceste mijloace sunt neutre şi fac referire la un film cu ajutorul căruia sunt enumerate avantajele utilizării hârtiei. Dacă fiecare dintre voi foloseşte acete unelte în mod permanent în relaţia cu fiecare client, vom ajunge ca acestea să fie cunoscute de mii de oameni. Mai jos vei găsi atât mijloacele cât şi informaţii despre modallitatea de utiliyare. 
 
Haideţi să luptăm împreună pentru a dărâma miturile despre hârtie.​

Green Star System

Te-ai pierdut in jungla etichetelor eco-responsabile? Avem un filmulet care te poate lamuri.

 • Distribuiţi filmul cunoscutilor


  Aici aveti linkul pentru distribuţie şi integrare a filmului Did you know pe site :
  http://youtu.be/TYAQjHHssbg

 •  

  green-signature-romanian.jpg

  INSTRUCŢIUNI PENTRU DESCĂRCARE ŞI UTILIZARE

  >> 1- Salvaţi această imagine în computer (click dreapta şi save as)

  >> 2- Integraţi-o  în semnătura din email

  >> 3- Creaţi un  link oal acestei imagini către filmul pe care probabil l-aţi postat pe site.

paperman