▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Mediu

Environment_Certifications_259x194.jpg

Certificări  & Acreditări

FSC® (Forest Stewardship Council)
Forest Stewardship Council ® (FSC) este o organizatie neguvernamentala non-profit si independenta, infiintata pentru sustinerea unui management al padurilor lumii, viabil din punct de vedere economic, benefic pentru societate si care respecta mediul. Viziunea FSC este ca padurile sa respecte drepturile sociale, ecologice si economice, precum si nevoile generatiei actuale fara a le compromite pe cele ale generatiilor viitoare.

PEFCCertificarea PEFC™ garanteaza ca hartia pe care o folositi este fabricata din pulpa produsa exclusiv din paduri gestionate durabil, in conformitate cu practicile  compatibile cu protejarea resurselor forestiere si a bunastarii economice si sociale a populatiilor respective.


PCF (Prelucrare fara clor)
Hartie fabricata fara utilizarea clorului in procesul de albire a hartiei reciclate.

Descarcă certificatul FSC

Descarcă certificatul PEFC

ecolabel_logo_119x119.gif

EU ECOLABEL:

 Este o certificare europeana gestionata de Comisia Europeana impreuna cu organizatii independente si impartiale, responsabile de implementarea la nivel national.
Certificarea EU Ecolabel garanteaza un impact redus asupra mediului in procesul de fabricare al hartiei prin emisii aeriene si acvatice reduse, consum redus de electricitate, recuperare imbunatatita a deseurilor si masuri preventive fata de sanatatea umana
.

 

ISO:

Standardele ISO sunt standarde internaționale recunoscute. Antalis deține standardele:

ISO 9001; ISO14001; ISO 18001. Click pentru a le descarca

paperman