▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Mediu

Environment_Our_Commitment_ContentPage_259x194.jpg

Angajament  pentru o politică responsabilă

Antalis se străduiește să asigure că dezvoltarea merge mână în mână cu practicile de mediu responsabile

 Strategia durabila Antalis se bazeaza pe 3 piloni:
- produse si servicii ecologice
- certificare FSC® pentru locatii multiple
- codul de conduita al furnizorilor

Pentru a intari acest angajament, toate tarile Antalis au adoptat "Carta Antalis pentru dezvoltare durabila". Acestea continua sa desfasoare pe diferite planuri actiuni care se concentreaza pe reducerea amprentei de carbon in achizitii, in calatoriile de afaceri, in lantul de aprovizionare si managementul deseurilor.

Produsele noastre eco: cea mai buna alegere pentru clientii nostri

Compania este nerabdatoare sa ofere clientilor sai, care devin astfel responsabili fata de mediu, o gama larga de produse reciclate si certificate pe toate cele 4 segmente de piata. Gama Cocoon de hartii cretate 100% reciclate cu o nuanta de alb stralucitor este doar un exemplu de cel mai bine vandut produs pe termen lung.Compania ofera clientilor o varietate de hartii acreditate PEFC si FSC® si cauta mereu sa-si extinda oferta de produse, precum gama Olin. Gamele Keaykolour de hartii creative recent lansate  includ intre 30 si 100% continut PCW (deseuri postconsum) in noile clase reciclate si sofisticate, certificate FSC®. Gama "ReKreate" din cadrul marcii Keaykolour este un produs unic care reutilizeaza fibre care in mod normal se pierd in timpul procesului de reciclare. 
Unul din produsele noastre cele mai noi, Digigreen, este produs din fibre virgine si din fibre reciclate, respecta cele mai stricte reglementari de mediu. Digigreen detine ambele acreditari FSC® si EU Ecolabel. De aceea, combina eficienta digitala cu angajamentul fata de mediu pentru a deveni prima hartie 100% digitala, 100% ecologica de pe piata.
In plus, Antalis ofera o gama complet reciclata si reciclabila de materiale pentru ambalare si comunicare vizuala (visual communication).  Placi celulare din gama Lightboard, o comunicare vizuala creata in intregime din materiale reciclate. Pe partea de ambalare,  folia cu bule degradabila, placile de carton reciclat, produsele Flo Pack Green sunt doar o parte din gama.
Strategia lantului nostru de aprovizionare: pentru o transparenta completa fata de clientii nostri, in plus fata de aceasta concentrare pe produsele cu un bun randament ecologic, Antalis este atenta si la garantiile ecologice ale intregului lant de aprovizionare. Antalis este prima companie de pe piata care a primit o acreditare FSC® si PEFC pentru locatii multiple pentru a se asigura de trasabilitate si de transparenta completa in intregul lant de aprovizionare. Sunt efectuate audituri pentru logistica (etichetare, depozitare separata a produselor, livrare) precum si pentru sistemele de informatii (referentiere, categorii de produse...) si procesele de marketing si vanzari (utilizarea de logouri, instruire...). Utilizarea standardelor inseamna ca tuturor tarilor certificate li se cere sa respecte aceleasi cerinte de mediu pentru toti clientii.
Aceasta certificare a fost acordata pentru filialele din 36 de tari din intreaga lume.

Mai mult ne alegem furnizori care respecta angajamentele de mediu. Majoritatea corespunde "codului de conduită al furnizorului".

paperman