▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Mediu

Reach_259x194.png

Antalis  și reglementarea europeană REACH

Stimate partener și stimate client,

Cum probabil știi, Reglementarea Europeană 1907/2006 referitoare la Înregistrarea, Evaluarea, Autorizarea și Restricționarea substanțelor periculoase (REACH) își produce efectul începând cu 1 iunie 2007. Respectarea presupune mai multe etape și cerințele de reglementare variază în funcție de natura produselor și cantitatea introdusa pe piața europeană.

Antalis, ca si distribuitor, nu are nici o obligatie de pre-înregistrare sau de înregistrare conform REACH. Antalis, desigur, lucrează îndeaproape cu furnizorii săi pentru a se asigura că acestia, împreună cu furnizorii lor proprii, îndeplinesc formalitățile necesare cu privire la substanțele chimice pe care le utilizează, și vor continua să facă acest lucru în viitor.

Reglementarea REACH include, de asemenea, o taxă de contact pentru anumite produse care conțin “Substance of Very High Concern” (SVHC)* cu o concentrație mai mare de 0,1% m / m. Pe baza cunoștințelor noastre actuale și informațiilor specifice oferite de furnizorii nostri, doar un grup foarte mic de produse din gama Antalis conțin astfel de substanțe. Lista acestor produse, precum și toate detaliile necesare sunt disponibile mai jos și sunt actualizate la primirea de noi informații de la furnizori.

Echipa noastra de vanzari va sta la dispozitie pentru a raspunde la orice intrebare ati putea avea despre acest subiect, la cerere urmand a va oferi lista produselor. *Substances of very high concern (SVHC) sub reglementarea REACH (anexa XIV): cancerigene, mutagene sau toxice pentru reproducere (CRM categoria 1 sau 2), persistente, bioacumulative și toxice (PBT) sau foarte persistente și foarte bioacumulative (vPvB) sau pentru care există dovezi de îngrijorare similare.

Pentru a vedea declaratia apasati aici. Textul oficial al UE http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2007:136:0281:0282:EN:PDF

paperman