c

Despre noi

LovePaper.org & Antalis împărtășesc dragostea pentru hârtie

2021/01/28

Valentine’s Day este momentul din an în care sărbătorim și dragostea noastră pentru hârtie. Până la urmă, face parte din viața noastră  de zi cu zi.

Hârtia este suportul esențial al comunicării de peste 2000 de ani. Chiar azi într-o lume digitală, hârtia continuă să fie preferata cititorilor de carte, reviste și ziare sau a brandurilor care comunică într-un manieră mai calitativă despre produsele și serviciile lor. 

Love Paper este o campanie a celor de la Two Sides, grupul care susține industria hârtiei, care informează consumatorii cu ajutorul știrilor cu impact pozitiv despre tipar, hârtie și hârtia de ambalaj. Antalis a fost de-a lungul anilor un membru care a susținut Two Sides.

Iubim hârtia cu totul, de la acreditările de mediu până la abilitatea de a contribui la sănătatea mintală, procesul de învățare și îmbunătățirea creativității. De fapt, nu sunt multe industrii care pot aspira să devină sustenabile. Industria hârtiei, oricum este una dintre ele. 

HÂRTIA IUBEȘTE COPACUL

Pădurile europene, care furnizează lemn pentru a produce hârtie au crescut zilnic cu echivalentul a 1500 de stadioane!

PUTEREA HÂRTIEI


60% din energia folosită la producerea hârtiei inclusiv cea pentru ambalaje provine din resurse regenerabile.

REVOLUTA HÂRTIEI

72% din hârtie și ambalajele de hârtie este reciclată în produse noi; una din cele mai mari rate din Europa de reciclare a unui material.POVESTEA NOASTRĂ E SUSTENABILĂ

Vrem să confirmăm că hârtia și printul rămân cele mai sustenabile forme de comunicare și preferate pentru împachetare și protecție pentru multe generații de acum înainte.

Site-ul (lovepaper.org) oferă informații despre pădurile sustenabile, cum este fabricată hârtia din surse naturale și regenerabile, numărul mare de cicluri de reciclare, precum și varietatea de acțiuni pe care fiecare dintre noi alături de familie le pot face pentru a se deconecta de mediul digital.

LOGO-UL LOVE PAPER

Logo-ul poate fi utilizat de edituri pe cărțile tipărite, reviste și ziare, precum și de branduri care îl pot folosi pe materialele tpărite și ambalaje pentru a ajuta alegerile sustenabile.

Antalis, a decis să facă echipă cu artiștii de la www.pa-paperart.com pentru a reliza din hârtie o cutie Love Paper sub formă de inimă, realizată dintr-o selecție de hârtii creative din portofoliul Antalis.
 

products4.jpg


CUM TE IMPLICI

Tipografii, case de editură și fiecare dintre cei care sunt implicați în industria tiparului care vor să utilizeze logoul Love Paper în campaniile lor de comunicare și să ajute la răspândirea acestui mesaj vital. Pentru a afla mai multe despre campanie: 
 
  Vizitează… www.lovepaper.org sau contactează-ne pe info@lovepaper.org

  Alătură-te… comunității în creștere a iubitorilor hârtiei
The Paper Chain blog

 
  Împărătășește cu alții pe social media… povestea ta. Ne vei găsi pe Facebook, Twitter (@LovePaperUK) și Instagram (@LovePaper_UK)


IMPĂRTĂȘIND DRAGOSTEA... DESCOPERĂ VIDEOURILE NOASTRE ANIMATE!
 


 


 

 

paperman