c

Despre noi

[event] Webinar Design & Type for Good by Monotype

2022/05/05

Suntem încântați să vă prezentăm primul nostru webinar, in parteneriat cu Monotype. Invitatul nostru principal, Emilios Theofanous, Monotype Creative Type Director și membru al juriului Antalis Creative Power Awards va împărtăși din cunoștințele sale despre caractere, dar și din propria experiență .
Webinarul va fi găzduit de către Jerôme Noyelle, Antalis Fine Papers Market Development Manager și coordonator al inițiativei Antalis Creative Power.

Design & Type for Good by Monotype

Cum alegerea unui caracter ajută la economisirea cantității de cerneală?

Cum alegerea unui font poate reduce impactul unui proiect asupra mediului?

Cum poate un caracter ajuta persoanele cu dizabilități?

Pentru a afla mai mult și pentru a avea posibilitatea participării la sesiunea Q&A cu speakerul nostru, participați alături de noi pe 5 mai la ora 2pm.

VREAU SĂ PARTICIP

Speakerii noștri

ACPA-Emilios.jpg

Absolvent al ESAD Amiens, Emilios este Creative Type Director la Monotype și a lucrat la multe lansări ale Monotype Library inclusiv pentru  Helvetica Now și Futura Now.

 

 

ACPA-JNoyelle.jpg

Jérôme s-a îndrăgostit de hârtie când s-a alăturat Antalis îm 20005 și apoi a lucrat timp de 7 ani la una din marile fabrici de hârtie concentrându-se pe industria de packagiing de lux. Acum coordoneaza inițiativa Antalis Creative Power.

 

 

Te așteptăm alături de Emilios pe 5 Mai, ai șansa de a participa la sesiunea Q&A și  de a câștiga unul din caietele exclusiviste ACPA.

ACPA-webinar-Monotype-header.jpg

paperman