c

About Us

d2b_Drupa_258x194.jpg

Drupa  2012

Show-ul DRUPA ce se desfasoara o data la 4 ani este cel mai mare eveniment ce acopera  echipament.

 

Drupa 2012 a fost numit “B2 Drupa” pentru ca  pe piata au fost introduse o multime de echipamente digitale . Intradevar digitalul cu siguranta spre productia de mare viteza si intr-un format din ce in ce mai mare si de calitate

 

 

Echipamente digitale dry toner


Ricoh C751 – A/C transfer system

ricoh751
Ricoh a lansat un nou echipament care permite si tiparirea hartiilor cu textura. rezultatele sunt uimitoare pe hartiile de la  Arjowiggins Creative Papers.
Xerox iGen150

xeroxiGen
Non contractual picture

Sistemul iGen este pe piata de ceva vreme si s-a pozitionat  ca unul din cele mai productive sisteme dry toner. Ultima varianta a echipamentului are o viteza mai mare si asa cum reiese si din denumire tipareste pana la 150 de pagini pe minut. Este de asemenea apta sa foloseasca si coli pana la 600mm.Kodak NexPress – cerneluri noi

kodaknexpress
Kodak  continua sa foloseasca cel de-al 5-lea modul cu o serie de noi optiuni. Anterior, acest modul a fost utilizat pentru  culori speciale, cerneala securizanta si lacuire selectiva sau pentru  « printul dimensional ».

Noile aplicatii la DRUPA au fost reprezentate de cerneala aurie, perlata si neon.Konica Minolta bizhub C1100

O varianta mai rapida a actualei 8000. disponibila din acest an.


 

Echipamentele digitale cu toner lichid


HP Indigo 5600

indigo5600

Noul HP Indigo 5600 este un echipament multifunctional ce produce o calitate de tipar offset pentru piata in crestere a documentelor personalizate. Construita pe o platforma cunoscuta HP Indigo press 5500 reprezinta gazda mai multor inovatii:

 

Viteza si productivitate
• Capabila sa printeze bine peste  2 milioane de pagini color sau 5 milioane de pagini monocrome pe luna
.
• Folosind optiunea Enhanced Productivity Mode (EPM), echipamentul poate tipari color la viteza de 90 de pagini per minut.

Printul pe sintetice (PVC, PET, si PC)
• Functia One Shot Color este destinata printului pe sintetice. In acest proces, toate culorile sunt transferate pe hartie intr-o singura trecere.
• The potential applications are ID cards, credit cards, membership cards, and gift cards and more.

UV ElectroInk Red
Aceasta optiune ElectroInk UV Red ink, disponibila doar la Indigo 5600, pot fi create texte, coduri de bare vizibile doar la lumina UV.


HP Indigo 7600

indigo7600

Noul HP Indigo 7600 Digital Press are optiuni noi cum ar fi o viteza mai mare si aplicatii noi.

 

Efecte speciale, la cerere :
• Efecte texturate— embossurile pot fi create pe diferite hartii pentru a oferi aplicatiilor obisnuite un plus de creativitate si unicitate.
• Imprimarea in relief— aceste efecte pot fi obtinute folosind cerneala transparenta aplicata direct pe substrat.
• Filigran— o noua aplicatie care poate oferi clientilor folosirea pana la 3 substraturi de cerneala transparenta.

Viteza si productivitate :
Echipamentul este mai rapid si mai productiv, tiparind pana la 4 milioane de pagini color pe luna.Cu ajutorul optiuniiEnhanced Productivity Mode, cretsrea este de pana la 33% 160 pagini color pe minut, volumul crescand semnificativ.

 

paperman