c

DESPRE NOI

Large_Format_Printing_Content_259x194.jpg

Ești  producător în industria publicitară

Vrei să te conectezi la rețeaua Antalis d2b și să beneficiezi de cele mai noi oportunități de business?

 

 

 

banner_d2b_coala_685x266.jpg

Antalis d2b te ajută să obții cele mai noi oportunități de afaceri.

 •  Demonstrează potențialul creativ al materialelor Large Format clienților tăi.
 •  Demonstrează cele mai inovatoare aplicații posibile prin tipărirea materialelor Large Format
 •  Folosește-te de instrumentele de la Antalis: mostrare, mostre, broșuri pentru a arăta clienților varietatatea produselor
 • Aplicații digitale inovative

  Tiparul digital reprezinta mai mult decat un tipar in tiraje mici. Este o lume captivanta a capacitatilor tehnice si aplicatiilor inovative in care tu poti deveni un furnizor de servicii de imprimare.

  Facand parte din membrii ecosistemului tiparului digital, Antalis iti ofera oportunitatea de a lua exemple concrete de decoratiuni interioare, publicitate outdoor, POS sau colantari de masini.

 • Varietatea gamei de produse Large Format

  In gama de produse a Antalis vei gasi materiale rigide sau flexibile , accesorii de finisare pentru a transforma materialele tiparite si solutiile de display, pentru a le aplica sau monta.

 • Conectează-te la rețeaua d2b Antalis

  Antalis organizeaza periodic evenimente pentru clienti, in toate tarile europene unde dispune de birouri si depozite. Aceste evenimente reprezinta oportunitati fantastice de a intra in legatura cu membrii pietei tiparului digital si cu reteaua d2b Antalis: agentii de comunicare si marketing, tipografi, producatori de echipamente digitale, producatori de hartie...

  Aceste evenimente iti permit sa preiei idei noi de campanii de marketing, impartasirea expertizei, trenduri din piata si contacte noi.

  Mai multe
paperman