c

Despre noi

Offset_Content_259x194.jpg

Ești  tipograf

...și vrei să obții ce e mai bun din echipamentul tău digital, crescându-i rata de utilizare prin diversificarea hârtiilor pe care le tipărești și prin țintirea unor piețe noi și unor noi tipuri de aplicații?

Conectează-te la rețeaua d2b

Rețeaua Antalis d2b aduce împreună directorii de Marketing și Comunicare, administratorii brandurilor, editori, advertiseri și companii precum a ta. Alăturându-te rețelei d2b vei împărtăși eperiența ta și vei descoperi noi materiale careîți vor permite să găsești noi oportunități de business.

 

Gama digitala Antalis include materiale traditionale si inovative ce te vor inspira intr-un mod neasteptat!

Antalis a facut o selectie a produselor special dedicate tehnologiilor digitale: HP indigo si dry toner, precum Kodak, Konica Minolta si alte echipamente strategice. Vei fi suprins de varietatea materialelor si calitatii tiparului digital.

 

 

banner_d2b_2.jpg

Initiativa d2b a Antalis te ajuta in obtinerea unor idei si trenduri noi. Descopera calitatea tiparului digital si tehnologiile avansate posibile cu tiparul digital.

 

 •  Micsoreaza costurile cu achizitia hartiei devenind partenerul Antalis pentru orice hartie offset sau digitala.
 •  Demonstreaza ce aplicatii inovative se pot realiza cu tiparul digital.
 •  Foloseste mostrarul d2b pentru a arata varietatea produselor digitale din gama.
 •  Conecteaza-te la reteaua d2b Antalis pentru a impartasi informatii si pentru a beneficia de oportunitati noi de afaceri.
 • Antalis, unic furnizor de hârtie

  Antalis a fost furnizorul de hartie pentru tipografi timp de multi ani. Astazi, este esential pentru Antalis sa sprijine evolutiile tehnologice si strategice ale clientilor prin punerea la dispozitie a unei gama complete de servicii si produse care sunt in concordanta cu schimbarile de mediu.

  Pentru a scoate ce e mai bun din echipamentele digitale si pentru a optimiza stocurile de hartii offset si digitale, Antalis iti ofera informatii complete referitoare la produs, precum compatibilitatea, certificarile, tehnici de imprimare.

  Dedicata special echipamentelor digitale, gama d2b Antalis iti ofera o varietate de produse adaptate tehnologiei echipamentului tau (toner lichid sau solid).

 • Aplicații digitale inovative

  Tiparul digital reprezinta mai mult decat un tipar in tiraje mici. Este o lume captivanta a capacitatilor tehnice si aplicatiilor inovative in care tu poti deveni un furnizor de servicii de imprimare.

  Fiind in stransa legatura cu toti membrii ecosistemului tiparului digital, Antalis iti ofera posibilitatea de a lua drept exemplu concret, campaniile de cross marketing pentru care randamentul investitiilor a fost semnificativ mai mare (+34%) comparativ cu cu rata de raspuns a unei campanii de marketing standard.

  Prin impartasirea exemplelor de imprimare a datelor variabile, vei obtine idei noi pentru a-ti diferentia oferta de cea a competitorilor.

  *Sursa: Infotrends

   

 • Varietatea ofertei de produse digitale ale Antalis

  Gama de produse d2b a Antalis cuprinde o varietate de hartii cretate, necretate, creative si specialitati. Fiecare din cele 4 categorii includ diferite tipuri de calitati ce permit specialistilor in printul digital sa aiba acces la toate tipurile de media.

  - Hartii cretate pentru echipamentele HP Indigo si dry toner: Digigreen Gloss & Silk este hartia digitala premium, 100% verde, 100% digitala; anumite calitati standard, specifice sunt disponibile in formatul digital potrivit.

  - Hartii necretate pentru echipamentele HP Indigo si dry toner: Color Copy pentru dry toner, reprezinta hartia necretata ce ofera un alb si o netezime remarcabile

  - Hartiile creative Arjowiggins: Antalis este singurul distribuitor de hartie ce ofera gama completa de hartii creative Arjowiggins pentru aplicatiile digitale: aceasta gama include o varietate de hartii albe premium, texturi si culori ce sunt complet compatibile cu tehnologiile digitale.

  - Specialitati: autocolantele, cartoanele grafice si hartiile sintetice apar, de asemenea, in oferta Antalis. Combinand unicitatea substraturilor cu cele mai noi capacitai de imprimare digitala vei obtine documente tiparite remarcabile.

   

  mai multe...
 • Conectează-te la rețeaua d2b Antalis

  Antalis organizeaza periodic evenimente pentru clienti, in toate tarile europene unde dispune de birouri si depozite. Aceste evenimente reprezinta oportunitati fantastice de a intra in legatura cu membrii pietei tiparului digital si cu reteaua d2b Antalis: agentii de comunicare si marketing, tipografi, producatori de echipamente digitale, producatori de hartie...

  Aceste evenimente iti permit sa preiei idei noi de campanii de marketing, impartasirea expertizei, trenduri din piata si contacte noi.

Digigreen Gloss
si Silk

Hârtie cretată premium realizată pentru aplicațiile digitale.

digigreen_push_145x111-1.jpg

Digigreen asigura performante optime pe tehnologiile digitale, alb-negru si color, ce folosesc toner lichid sau uscat.

Hartii creative

O gamă de hârtii creative excepționale pentru aplicațiile digitale.

conqueror_push2_145x111.jpg

Hartiile creative ale Antalis includ si o gama remarcabila dedicata echipamentelor HP Indigo si dry toner.

Mai multe

Coala 

Soluții mărețe pentru idei mari.

Logo_Coala_144x111.png

Expertul nostru in aplicatiile LFP. Gama sustenabila, competitiva si de inalta calitate.

Mai multe
paperman