c

DESPRE NOI

Corporate_Communication_Content_259x194.jpg

Ești  Director de Comunicare

...și vrei să obții cele mai bune rezultate din campaniile de marketing? Ai vrea să afli ce îți poate aduce o campanie și impactul acesteia?

Conectează-te la rețeaua d2b

 Rețeaua  d2b Antalis aduce împreună publicitari,  deținători ai brandurilor, case de producție și companii precum a ta. Conectându-te la rețeaua d2b, vei împărtăși experiența  și vei primi cele mai bune idei pentru oportunitățile de business.

 

Imprimarea datelor variabile!

Tiparul digital da valoare documentelor. Elementul cheie il reprezinta DATELE VARIABILE astfel incat, tiparul digital permite  imprimarea unui document unic (imagine unica si text unic). Imprimarea datelor variabile permite accesul la o comunicare personalizata. Rezultatele unei astfel de campanii sunt mai crescute in cazul documentelor personalizate.

 

banner_d2b_3.jpg

Antalis d2b te ajută să profiși de cele mai noi oportunități de business.

 •  Descoperă cele mai inovatoare aplicații posibile datorită printului digital.
 •  Află mai multe despre beneficiile comunicării cu ajutorul documentelor personalizate, rata de răspuns și loialitatea față de brand.
 • Descoperă  aplicațiile inovatoare posibile datorită tiparului digital

 • Gama d2b Antalis

  Gama de produse d2b a Antalis cuprinde o varietate de hartii cretate, necretate, creative si specialitati. Fiecare din cele 4 categorii includ diferite tipuri de calitati ce permit specialistilor in printul digital sa aiba acces la toate tipurile de media.

  - Hartii cretate pentru echipamentele HP Indigo si dry toner: Digigreen Gloss & Silk este hartia digitala premium, 100% verde, 100% digitala; anumite calitati standard, specifice sunt disponibile in formatul digital potrivit.

  - Hartii necretate pentru echipamentele HP Indigo si dry toner: Color Copy pentru dry toner, reprezinta hartia necretata ce ofera un alb si o netezime remarcabile.

  - Hartiile creative Arjowiggins: Antalis este singurul distribuitor de hartie ce ofera gama completa de hartii creative Arjowiggins pentru aplicatiile digitale: aceasta gama include o varietate de hartii albe premium, texturi si culori ce sunt complet compatibile cu tehnologiile digitale.

  - Specialitati: autocolantele, cartoanele grafice si hartiile sintetice apar, de asemenea, in oferta Antalis. Combinand unicitatea substraturilor cu cele mai noi capacitai de imprimare digitala vei obtine campanii de marketing remarcabile.

  vezi produsele
 • Conectează-te la rețeua d2b Antalis

  Antalis organizeaza periodic evenimente pentru clienti, in toate tarile europene unde dispune de birouri si depozite. Aceste evenimente reprezinta oportunitati fantastice de a intra in legatura cu membrii pietei tiparului digital si cu reteaua d2b Antalis: agentii de comunicare si marketing, tipografi, producatori de echipamente digitale, producatori de hartie...

  Aceste evenimente iti permit sa preiei idei noi de campanii de marketing, impartasirea expertizei, trenduri din piata si contacte noi.

paperman