c

DESPRE NOI

Designer_Content_259x194.jpg

Ești  designer

...și vrei să prinzi noile trenduri și sa afli noutăți? Vrei să afli cum noile materiale și noile tehnici de tipărire digitală pot să te ajute?

Conectează-te la rețeaua d2b

Rețeaua  d2b Antalis aduce împreună publicitari,  deținători ai brandurilor, case de producție și companii precum a ta. Conectându-te la rețeaua d2b, vei descoperi noi tipuri de materiale și noi tehnici de finisare și prelucrare precum albul acoperitor, efectele texturate si cerneala dimensională. Pentru mai mult decât tradiționala hârtie, Antalis  a creat o nouă gamă de hârtii creative dedicate tiparului digital: vei fi uimit!

 

Gama de medii digitale a Antalis cuprinde suporturi inovatoare și hrtii creative surprinzătoare care te vor inspira!

Antalis a selectat suporturile dedicare tuturor tehnologiilor digitale: toner lichid HP Indigo precum și cele de la Kodak, Ricoh, Konica Minolta și alte echipamente originale de la producători strategici. Vei fi surprins de varietatea suporturilor dar și de calitatea imprimării pe digital.

 

banner_d2b_2.jpg

Antalis d2b te ajută să fii in pas cu cele mai noi tendințe. Descoperă calitatea tiparului digital și cele mai avansate tehnice de finisare ale acestuia.

 • Conectează-te la rețeaua d2b Antalis

  Antalis organizeaza periodic evenimente pentru clienti, in toate tarile europene unde dispune de birouri si depozite. Aceste evenimente reprezinta oportunitati fantastice de a intra in legatura cu membrii pietei tiparului digital si cu reteaua d2b Antalis: agentii de comunicare si marketing, tipografi, producatori de echipamente digitale, producatori de hartie...

  Aceste evenimente iti permit sa preiei idei noi de campanii de marketing, impartasirea expertizei, trenduri din piata si contacte noi.

 • Varietatea ofertei de produse digitale ale Antalis

  Gama de produse d2b a Antalis cuprinde o varietate de hartii cretate, necretate, creative si specialitati. Fiecare din cele 4 categorii includ diferite tipuri de calitati ce permit specialistilor in printul digital sa aiba acces la toate tipurile de media.

  - Hartii cretate pentru echipamentele HP Indigo si dry toner: Digigreen Gloss & Silk este hartia digitala premium, 100% verde, 100% digitala; anumite calitati standard, specifice sunt disponibile in formatul digital potrivit.

  - Hartii necretate pentru echipamentele HP Indigo si dry toner: Color Copy pentru dry toner, reprezinta hartia necretata ce ofera un alb si o netezime remarcabile.

  - Hartiile creative Arjowiggins: Antalis este singurul distribuitor de hartie ce ofera gama completa de hartii creative Arjowiggins pentru aplicatiile digitale: aceasta gama include o varietate de hartii albe premium, texturi si culori ce sunt complet compatibile cu tehnologiile digitale.

  - Specialitati: autocolantele, cartoanele grafice si hartiile sintetice apar, de asemenea, in oferta Antalis. Combinand unicitatea substraturilor cu cele mai noi capacitai de imprimare digitala, designerii pot crea aplicatii remarcabile.

   

  mai multe...
paperman