c

Logo_D2B_259x194.jpg

Strategia  D2B

Printul digital revoluționează lumea tiparului. Prin intermediul initiativei d2b, Antalis sprijina clientii care se confrunta cu o multime de provocari pe cea mai in schimbare piata ajutandu-i sa profite de dezvoltarea industriei si sa profite de oportunitatile de business.

Azi, 15% din piata europeana de print este reprezentata de tiparul digital (sursa: Pira) si studiile de piata confirma ca aceasta cota de piata este in crestere, estimandu-se 18% pana in anul 2018.

Cum ofera Antalis asistenta clientilor?

Antalis aduce in acelasi loc o retea ce cuprinde specialisti ai printului digital, agentii de comunicare, case de editura, producatori de hartie si de echipamente digitale, pentru a impartasi unul altuia expertiza, experienta si cele mai bune practici.

Cele 3 obiective ale inițiativei d2b

 

1 - ALEGE
oferta potrivită  de materiale  LFP pentru printul digital

img3

Alege matrialul potrivit echipamentului tau digital: vei gasi hartii cretate si necretate compatibile in totalitate cu masinile digitale, dar si MATERIALE INOVATOARE (sintetice, hartie magnetica, autocolant…) care vor adauga valoare materialului tiparit. Ia un mostrar Antalis d2b ce reprezinta o referinta pentru tipografi.

Vezi gama de produse Large Format Printing

 

2 - ÎMPARTE
experiența și cele mai bune practici

în rândul specialiștilor de print digital

Împarte experiența si cele mai bune practici: evenimentele Antalis d2b (intalniri periodice oriunde in Europa) intalniri ale oamenilor din publicitate, editori, tipografi, producatori de echipamente digitale…si reprezinta un loc unde primesti informatii despre noi substraturi (sintetice, magnetice...) si noi optiuni tehnice (cerneala alba, dimensionala si efecte texturate...).

 

3 - RĂSPÂNDEȘTE
Agențiilor de comunicare, designerilor, deținătorilor de branduri,  beneficiile printului digital

img3

Speciliștii de la Antalis aflați în toată Europa, demonstrează adevarata valoare a printului digital prin intermediul noilor materiale, tehnicilor avansate si noilor tipuri de aplicatii cum ar fi personalizarea si campaniile de cross marketing.

 • NOUTĂȚI 

  Fie ca esti specialist in printul digital, designer, profesionist in marketing sau lucrezi la un centru de copiere, vei gasi cele mai noi stiri, idei, tendinte, sfaturi si unelte care te ajuta sa scoti ce e mai bun din printul digital, chiar aici:

 • raportul industriei

  InfoSource a publicat recent Raportul care ofera o analiza detaliata a pietei de hartie Black&White si colorata, CS (cut sheet) si CF si a pietei de echipamente digitale din Europa.

  mai mult...
 • ANTALIS (DIGITAL)

  Descopera produsul lunii: Digigreen

 • Profilul tau D2B

  Vrei sa faci parte din reteaua Antalis d2b si sa beneficiezi de cele mai noi oportunitati de afaceri? Simplu, coneceteaza-te la reteaua d2b.

  mai mult...
paperman