c

Inițative Strategice

 • Antalis Creative Power

  In calitate de comerciant multi-specializat, suntem de asemenea interesati sa va oferim voua, designerilor, profesionistilor in marketing si comunicare, tipografilor, dar si beneficiarilor finali o paleta cat mai bogata de hartii creative.

  Pentru ca optand pentru o hartie creativa si nu pentru o hartie standard, cretata sau necretata, poti face un concept cu adevarat relevant, si un mesaj sa aiba mai mult impact, adaugand valoare unui produs sau unei aplicatii. Acesta este motivul pentru care am lansat o initiativa de anvergura sub umbrela Antalis Creative Power. Prin aceasta initiativa imbinam oferta unui portofoliu vast de produse cu serviciile asociate, ajutandu-te sa faci o alegere inspirata in materie de hartii creative. Vei putea sa influentezi, sa captezi, sa surprinzi audienta...Pe scurt, sa dai putere ideilor si conceptelor tale.

 •  

  Creative_Power_89x57.pnghârtii

  Iti putem oferi peste 2,000 de referinte de produs pentru ca tu sa iti poti pune in valoare talentul, branduri de hartii printre care mentionam Conqueror, KeayKolourPop’set, Rives, si bogata gama Curious Collection. Curious Collection este brandul care s-a innoit cel mai recent prin adaugarea hartiilor Curious Matter, cu o suprafata absolut unica si surprinzatoare, la atingere parand un fel de mix intre nisip si matase. Curious Matter este expresia determinarii companiei Antalis de a aduce in permanenta inovatie si de a oferi produse de ultima generatie. Majoritatea  hartiilor creative oferite sunt de asemenea certificate pentru tipar digital. Multitudinea de culori extrem de intense, metalice sau translucente, texturile moderne si finisajele neobisnuite te ajuta sa gasesti cea mai buna solutie creativa pentru orice provocare in materie de comunicare.

   

 •  

  Creative_Power_89x57.pngaplicații

  Hartiile creative reprezinta acea 'panza' perfecta pentru a crea aplicatii cu un efect vizual extraordinar, fie ca se utilizeaza imprimarea serigrafica, embosarea, debosarea, stantarea, imprimarea cu folio, dar si indoirea, plierea, decupajul laser sau caserarea.  Numeroasele tehnici de imprimare inovative, cum ar fi lacurile selective si lacurile in relief, cerneala in alb si culorile speciale, pot creste impactul hartiilor creative. Tiparul digital ofera si el posibilitatea utilizarii de date variabile, facilitand astfel print-ul personalizat, pentru a ajunge in mod eficient la audienta tinta. Aceste elemente sunt absolut necesare pentru anumite domenii ca: moda, industria hoteliera, institutii financiare de top, sau multe alte institutii ce ofera servicii profesionale (case de avocatura, arhitecti...). Marci de prestigiu precum Lancel,  Pierre Hermé, Hôtel de Crillon folosesc hartiile noastre creative Antalis, ceea ce ii ajuta sa fie cu un pas inainte fata de concurenta. Acele domenii care nu utilizeaza hartii creative in comunicarea de zi cu zi, recunosc insa impactul puternic pe care acestea le au atunci cand sunt utilizate pentru evenimente speciale, pentru comunicari importante catre clienti sau pentru felicitarile de Craciun.

  Vizualizeaza aplicatiile
 •  

  Creative_Power_89x57.pngconsultanți

  Pentru a-ti oferi suport si pentru a ne asigura ca ai toate detaliile legate de paleta variata de posibilitati in ce priveste hartiile creative disponibile, te poti baza pe expertii Antalis, ei pot oferi oricand solutii si sfaturi.  Tot ei va pot prezenta ultimele inovatii si exemple de lucrari, oferind suport si inspiratie proiectelor voastre creative.

  mai multe
 •  

  Creative_Power_89x57.pngshowroom

  Showroom-urile Antalis sunt o parte importanta a serviciilor oferite, sunt spatii special amenajate, unde poti observa si atinge paleta variata de hartii creative si poti obtine mostre pentru testarea unor tehnici de imprimare si conversie. Showroom-ul este la dispozitia ta si atunci cand doresti sa organizezi mici evenimente cu clientii tai sau cu echipa ta.

   

  mai multe...
 •  

  Creative_Power_89x57.pngmostre

  Cum poti ajunge de la o mostra la o lucrare tiparita? Antalis propune mostre, mostrare, cu ajutorul carora iti poti testa ideile si poti observa aspectul hartiei inainte de a lua decizia finala.

  mai multe...
 •  

  Creative_Power_89x57.pngevenimente

  Antalis organizeaza pentru tine evenimente dedicate, pentru a impartasi ultimele noutati, precum si informatii de ordin tehnic. Este momentul perfect pentru a te intalni cu oameni din bransa.

  In unele tari, Antalis este de asemenea partener in cadrul unor targuri sau evenimente dedicate designerilor -  Foire International d’Art Contemporain in Paris- ocazii interesante de a prezenta care sunt ultimele hartii sau servicii dedicate comunitatii de creativi, cum ar fi si evenimentului  What Design Can Do  din Amsterdam, sau Paper is not dead in Bucuresti, eveniment in cadrul Romanian Design Week. Antalis mentine si o legatura stransa cu lumea academica spre exemplu prin organizarea unui concurs pe hartii creative in cadrul scolii de grafica si design din Paris, Ecole Estienne.

  mai multe...
paperman