c

About Us

Talent & Dezvoltare

Antalis te ajuta sa-ti construiesti o cariera

Recrutare – Avem o singura politica de recrutare la nivelul Grupului. Astfel se faciliteaza mobilitatea interna, contribuind in acelasi timp la atragerea de noi talente.

Integrare –Acordam o atentie deosebita primei voastre zile cu noi. Integrarea este un pas important in cariera ta. In prima zi ajutam pe fiecare angajat sa descopere Grupul si afacerea pe care o are.  

Managementul Performantei – Toti angajatii Grupului beneficiaza de un proces unificat care ajuta la evaluarea performantei individuale si colective si identifica pentru fiecare nevoile de dezvoltare.

Dezvoltare-  Managementul performantei permite identificarea nevoilor de dezvoltare individuale si colective. Programele de dezvoltare personalizate contribuie la consolidarea capacitatii de angajare si sprijina strategia Grupului la nivel local si global.

Managemnetul Talentelor – avem implementata o strategie de atragere, dezvoltare si retinere a talentelor. Am identificat abilitatile necesare provocarilor curente si viitoare ale afacerii. Am stabilit programe de dezvoltare pentru a sprijini mobilitatea interna.

"My View" – Ne straduim in mod constant sa imbunatatim politica RU si sa cautam in mod regulat parerile angajatilor prin chestionare de satisfactie.

 

paperman