Despre noi

Sales_AC_259x194.jpg

Academia  noastră de Vânzări

Investiția în oamenii noștri pentru a fi cei mai buni

Antalis considera ca serviciile cu valoare adaugata sunt factori extrem de importanti. DIn acest motiv, Antalis face o investitie importanta in imbunatatirea atat a abilitatilor managerilor dar si a echipelor de vanzari.

Intelegand nevoile clientilor in detaliu, echipele de vanzari pot face o diferenta a experientei fiecarui client in interactiunea cu Antalis. Pentru a indeplini acest obiectiv, Antalis a creat in 2010 propria Academie de Vanzari.

Inca din 2010, 300 de manageri si oameni de vanzari au participat la workshopuri in 24 de tari, 17 limbi. Cursurile sprijina prospectarea eficienta si califica tehnici pentru imbunatatirea vanzarilor prin utilizarea unor metodologii de vanzari verificate care permit agentilor de vanzari sa-si imbunatateasca abilitatile de relationare cu clientii.

Instruirea a fost defalcata pe grupe de functiuni pentru a intelege pe deplin cum procesele de vanzare pot lucra impreuna pentru a oferi clientului cea mai buna optiune.

Fiecare curs ofera vanzatorilor procese simple de urmat, pe care le pot folosi în munca zilnică, iar progresul lor este monitorizat prin măsurarea gradului de îmbunătățire a abilităților si capacitatilor, folosind o grila de clasificare a competentelor. Acum, managerii își îndrumă cu regularitate echipele pentru a îmbunătăți experiența și a optimiza corect canalul de vânzare.

Azi, Academia de Vânzări Antalis reprezintă un  diferențiator strategic. Initativa de succes ne va conduce în viitor către o vasta oferta de cursuri pentru ceilalți angajați Antalis si consolidata de o ambitioasa strategie de învățare online.