c

Despre noi

2.jpg

Antalis  în România

De la o afacere de familie la o firmă multinaţională, lider de piată

Am apărut pe piaţa românească în anul 1993 ca departament din organigrama unei firme constituite iniţial ca o afacere de familie:  RTC.

Am fost la acea vreme singura firmă pe piaţa de hârtie offset şi dublu-cretată care livra şi în cantităţi relativ mici (minim un top). În perioada următoare, am reuşit extinderea gamei de produse, prin introducerea de noi finisaje, formate şi gramaje.

Până la sfârşitul anului 1996, departamentele de Aprovizionare şi Vânzări s-au individualizat, creînd astfel premisele unei activităţi moderne şi independente. În perioada următoare, eforturile s-au concentrat asupra imbunatatirii serviciilor şi asupra lărgirii reţelei de distribuţie la nivel naţional, prin deschiderea de birouri de vânzări în cele mai importante zone geografice.

În anul 1998, departamentul de hârtii s-a desprins din compania mama, noua companie - RTC Paper + Boards - devenind membră a grupului RTC HOLDING, cu propriul său statut juridic.

În acelasi an, pachetul majoritar de acţiuni a fost preluat de grupul Arjowiggins Appleton, lider pe piaţa europeană de hârtie, iar în anul 2000 RTC Paper + Boards devenea Antalis Romania, odată cu modificările ce aveau loc în cadrul companiei la nivel global.

La începutul lui 2003 , Antalis România era leader pe piaţa românească, cu o cotă de piaţă de aproximativ 24%.

Până la sfârşitul lui 2003, Antalis International achiziţionează întregul pachet de acţiuni devenind acţionar majoritar al Antalis România.

În 2008 Antalis preia prin fuziune compania Map Merchant.

 

Datele noastre de identificare sunt : ANTALIS S.A., Str. Matei Basarb nr. 20A, sector 3, J/40/4358/1998, CIF RO10519723. Capital social integral varsat 42.761.430,9 lei

 

Un super filmulet de unde poti descoperi tot despre Antalis, Apeleaza la noi si beneficiezi de o multime de servicii si solutii

Antalis  pe Facebook

ContentPage_119x90.jpg

 

Just Ask Antalis

  • 3 depozite
  • 10.000 mp suprafata de depozitare
  • 3.000 de produse
paperman