c

Despre noi

Environment_Our_Commitment_ContentPage_259x194.jpg

Strategia  de responsabilitate socială corporativă

Lider in distributia internationala de materiale folosite ca suport in comunicare, Antalis considera ca dezvoltarea sa trebuie sa tina cont de problemele economice, sociale si de mediu.

Politica de responsabilitate sociala a Antalis este in deplina concordanta cu cele ale companiei mama, Sequana. Aceasta are ca scop sa  asigure ca grupul si toate entitatile sale imbratiseaza aceeasi politica responsabila pentru actiunile economice, sociale, de etica si mediu.

"Sequana isi propune sa  faca afaceri profitabile pe termen lung, cu valori etice si responsabile puternice inclusiv economice, sociale si de mediu. Responsabilitatea noastra este de a asigura ca valorile de baza ale grupului sunt impelemntate si puse in aplicare zilnic". Pascal Lebard, CEO Sequana

Cu o politica comuna, detaliata prin cei 4 piloni si cele 8 initiative, Sequana si filialele sale asigura cele mai importante preocupari ale unui lider in domeniul hartiei.

Cei patru piloni ai strategiei CSR:

- Guvernarea (politica de CSR, etica in afaceri)

- Resursele naturale (trasabilitate, consumul de apa si energie)

- Oamenii (siguranta, aptitudini si diversitate)

- Oferta de produse care include produse eco

Pentru a pune in aplicare acest angajament, toate tarile in care compania Antalis este prezenta au adoptat "Carta dezvoltarii durabile"

Politica Resurse naturale Oameni Produse

Politica de CSR

Grupul caută să implementeze la nivel global o politică de CSR, cu o rețea dedicată și puternică și procese de raportare care asigură că și la nivelul grupului dar și al filialelor activitatea se concentrează pe prioritățile CSR. Această politică se traduce în obiective cuantificate la nivelul celor 8 inițiative.

Trasabilitate

Responsabilitatea grupului este să asigure că produsele în proporție de 100%, fabricate sau distribuite sunt responsabile în adevăratul sens al cuvântului.

Abilități și diversitate

Grupul își dezvoltă politica de valorificare a abilităților și cunoștințelor  pentru a crește diversitatea în cadrul companiei.

 

Oferta de produse

Nevoile grupului de comunicare pe probleme de mediu și de performanță a produselor, de a educa și informa consumatorul. Este responsabilitatea grupului că certificările de mediu ale produselor din gama eco sunt informații solide  și de încredere pentru client.

Etica în afaceri

Grupul își propune să implementeze politici etice și reguli cu scopul de a respecta cerințele legale referitoare la competiție și corupție și să se asigure că toți angajații sunt conștienți și informați de aceste aspecte.

Energia

Întregul grup și filiale sale caută să-și îmbunătățească consumul de energie pentru a crește eficiența în fabricile și depozitele sale și pentru a dezvolta surse alternative de energie.

Siguranța

Responsabilitatea grupului constă în a asigura tuturor angajaților, un mediu de lucru sigur și sănătos. De aceea, grupul își propune să scadă 30% rata accidentelor în fabrici și depozite.

paperman