Raflatac

 

Brands_Raflatac_483x202.png

Hârtie autocolantă Raflatac

 

Gama Raflatac indeplineste toate cerintele de calitate, inovatie, fiabilitate si grija fata de mediu.

Daca aveti nevoie de o gama de autocolante care sa contina atat un produs de calitate dar si sa se poata intrebuinta la aplicatii diverse, ati gasit ce cautati:
- Hartii cretate si necretate albe dar si metalizate sau  cu texturi diverse (acestea din urma destinate utilizarii in industria produsele de lux ex. etichete pentru sticlele de vin )
- Produsele pot fi tiparite atat conventional, prin tiparul offset, flexo, serigrafie, cat si digital, in concordanta cu necesitatile si bugetul disponibil.

 

 

 

Autocolantul perfect potrivit pentru aplicația dorită

 

  • Gama Raflatac are produse potrivite pentru etichete de inalta calitate de uz general si comercial, tiparite in policromie dar si pentru etichete ce accentueaza estetica si un stil sofisticat, adecvat produselor de lux. In cazul in care doriti sa promovati o atitudine responsabila fata de mediu, gasiti produse care sunt certificate in acest scop, totul la un pret si calitate fara compromis (FSC sau PEFC).
  • Gama Raflatac poate fi produsa cu diverse tipuri de adeziv acrilic pe baza de dispersie: permanent, nonpermanent sau cu diverse proprietati speciale( foarte rezistent , rezistent la temperaturi scazute etc)
  • Suportul gamei Raflatac este o hartie siliconata fără conţinut de pastă mecanică. Este tratată împotriva umidităţii printr-o tratare pe una din feţe, beneficiind astfel de o bună stabilitate dimensională şi o excelentă planeitate.
  • Gama Raflatac este disponibila fara striatii sau cu striatii dispuse la 3.5cm .