▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

 

Olin

 

 

Olin de la Antalis, gamele premium de hârtii creative și pentru design

 

De la hartii necretate premium pentru design si comunicari corporate, la substraturi creative cu acreditari de mediu pe masura, gamele OLIN au fost create pentru a sprijini designerii si nevoile acestora in cadrul procesului creativ. 

Cumpără Olin           Solicită să fii contactat           Solicită informații

 

olin-01.jpg

 

 

Olin Design, hârtii și cartoane premium necretate pentru creații pretențioase


Olin Design este o paleta de hartii si cartoane premium necretate, disponibile in 5 nuante ce se regasesc intr-o gama de 3 finisaje si 16 gramaje. Combina reproducerea fidela a culorii cu un aspect natural.

 

Descoperă Olin Design

 

olin-origins-01.jpg

 

 

Olin Origins, noua hârtie creativă pentru clienți preocupați de mediu


Olin Origins este o gamă de hârtii realizate CO2 neutru si care ofera 5 nuante naturale de pamant, cu un aspect rugos și un finisaj tactil usor catifelat care raspunde cerintelor creativilor si clientilor preocupati de mediu, fiind dedicat sustenabilitatii si in sprijinul organizatiilor de mediu. Disponibil la comanda.

 

olin-03.jpg

 

O ofertă adaptată tuturor tipurilor de aplicații

 

De la meniuri la invitatii, ambalaje de lux, rapoarte anuale sau comunicare corporativa, gama generoasa de gramaje si finisaje pe care o prezinta Olin, combinate cu o printabilitate perfecta adaptata atat pentru offset, cat si pentru digital, o face sa fie prima optiune pentru aplicatiile tale de zi cu zi.

 

antalis-countries.jpg

 

O gamă de hârtii și cartoane premium

disponibila la nivel global

 

Datorita retelei internationale dezvoltata de Antalis și KPP-Group, gama Olin este disponibila pe 3 continente si in 39 de tari, facand din aceasta alegerea perfecta pentru clientii din lumea intreaga care cauta consecventa pentru lucrarile lor tiparite.

paperman