c

Coala Interior Film

Nou 

Coala_interior_film_1440x540px.jpg
 


   Comanda mostre

   Prezentare video

 


Vrei să renovezi fără să demolezi?

Antalis prezintă Coala Interior Film, brandul propriu pentru produsele auto-adezive destinate designului interior.


Coala Interior Film include o gamă de peste 650 de produse ușor de aplicat care imită texturile naturale și pe care pot fi aplicate pe suprafețe din cele mai diferite într-un timp record.  Coala Interior Film este gama ideala pentru aplicații în spațiile comerciale dar și locuințe fiind soluții de redecorare, cu un buget redus. Aceste auto-adezive pot acoperi mobila sau pereții

Vrei să te inspiri din alte proiecte? Descarcă "Inainte si După"  

Hoteluri celebre redecorate cu produse Coala? Descarcă aici 

 

 


Gama Coala Interior Film include opt colecții:

Lemn, Culori Solide, Piele, Marmura, Metalice, Sclipici, Piatra naturala, și Fibre textile. Toate texturile sunt termoformabile (pot fi aplicate pe suprafețe neregulate/fără muchii) până la 15% din propria suprafață. Recomandarea este de a folosi serviciile unui montator profesionist, în special pentru suprafețele cu forme rotunjite sau cu unghiuri. Disponibile pentru livrare în dimensiuni de minim 5 metri liniari cu lățime de 122cm , mai mult de 200 de referințe pot fi comandate și livrate în 3 zile lucrătoare.

 

wood   solid colours   leather   marble
             
Lemn   Culori solide   Piele   Marmura
             
mettaliser.jpg   glitter   stone   fabric
             
Metalice   Sclipici   Piatra   Fibre textile


 

Nu schimba vechile birouri. În schimb le poți acoperi cu o folie auto-adeziva cu textură ce imită pielea. Pereții tăi trebuie să fie zugrăviți dar nu vă permiteți închiderea sediului? Acoperiți suprafețele care necesită zugrăveală cu Coala Interior Film pentru a crea o atmosferă caldă într-un mediu luxos.

Fie că e vorba de un spațiu pivat, locuință sau un spațiu public, Coala Interior Film este ușor și rapid de aplicat (poate fi realizat într-o singură zi fără a întrerupe activitatea zilnică), fără a lăsa miros și fără alte riscuri asociate.
       Coala Interior Film

 
Coala Interior Film      Coala Interior Film este ușor de aplicat, datorită adezivului și ușor de spălat cu un burete umed. Gama este rezistentă la UV și conformă standardelor EuroClass. Adezivul cu solvent este rezistent, cu polimerizare care previne dezlipirea după  primele 24 de ore.

Poți comanda A5 mostre la info.ro@antalis.com pentru a testa produsele care garanteaza rezultate vizibile. Un catalog  care cuprinde colecția completă și mostrarul Maxi cu  cele mai vândute 200 de produse sunt disponibile la vânzare pentru a le putea prezenta clienților dumneavoastră.


 

 

paperman