▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Coala Coversafe™ film autoadeziv care integreaza o tehnologie revolutionara antimicrobiana

 Coala Coversafe™ - folie autoadeziva antimicrobiana

 

table_verre900x397.jpeg

 

 

Coala Coversafe™ asigura protectie permanenta impotriva virusurilor, bacteriilor si mucegaiurilor timp de 24 de ore/zi pe toate suprafetele. Virusuri îndepărtate până la 99,9%!

 

 

          Descarcă fișa tehnică          Contacteaza-ne         Descarca ghidul de montaj

 

 

În acest context sanitar provocator, Antalis vrea să ofere clienților cele mai bune soluții inovatoare care garantează un mediu sigur și contribuie la continuarea cu succes a activitatilor.

 

 

 

Coala Coversafe™ este un film autoadeziv transparent cu proprietati antimicrobiene care asigura protectia permanenta in toate circumstantele si pe toate suprafetele datorita tehnologiei revolutionare care incorporeaza microsfere minerale-ceramice dezvoltate de compania franceza Pylote.

 

Prin exploatarea proprietăților tehnologie ale microsferelor mineral-ceramice, Coala Coversafe™ ofera 24/7 protecție triplă împotriva virusurilor (inclusiv coronavirus 229E, gripa sezonieră, gastroenterocolitelor...) bacterii și mucegaiuri. Subțire, transparent și mat, acest film autoadeziv discret este natural și biocompatibil prin urmare nu aduce amenințări integrității pielii sau siguranței alimentelor putând fi folosit în toate locațiile inclusiv cantine și bufete pentru servit pe o varietate mare de suprafețe.

 

 

img1-resize325x182.jpg

 

 

Coala Coversafe™ garanetază protecția permanentă impotriva bacteriilor și virusurilor pe toate tipurile de suprafețe precum dispensere, mânere, întrerupătoare, birouri, balustrade și blaturi.

 

Oferă siguranță fizică și psihică pentru oameni care se află în medii diferite: spitale, case de batrani, magazine, birouri, transport public, centre sportive, baruri, restaurante și scoli. 

 

Testat de-a lungul a 4 ani, acest produs revolutionar dovedeste o actiune stabila si permanenta de-a lungul timpului fara a-si pierde din proprietati. Ușor de întreținut, Coala Coversafe™ poate fi curățat cu orice pordus obișnuit  (săpun, dezinfectant) fără a degrada acțiunea antimicrobiană a acestuia. Pentru mai multe informatii contactati expertii noștri  

 

Fără efort la instalare, Coala Coversafe™ actionează rapid (ex. pe coronavirus 229E: 90% in 1 oră  ;  >99,9% in 24 ore) si poate fi indepartat fara a lasa reziduri.

 

Disponibil in 2 formate, rolele pentru suprafețe mari și fâșii pentru mânerele ușilor, Coala Coversafe™ adaptate  nevoilor fiecărui client. Alegeți formatul potrivit proiectului si comandati acum 021.3011824

 

 

coversafe2-resize325x488.jpg

 

Tehnologia antimicrobiană naturală   (prin integarera microsferelor mineral - ceramice) a fost dezvoltată de Pylote. Gergonne Industrie este producătorul Coala Coversafe™ solutiei autoadezive care incorporeaza aceasta tehnologie.

paperman