c

Claro Background

 

Claro_LogoHome202x68.png

 

Claro deschide drumul hârtiei cretate

de calitate, ajutându-vă să fiți mereu

cu un pas înainte.

 

Va place sa va expuneti lucrarile imprimate?

Doriti sa fiti diferit prin comunicarea dumneavoastra?

Incercati Claro, gama de hartie cretata care va ofera cel

mai bun nivel de densitate de pe piata, cu o capacitate de

imprimare excelenta.

 

 

Descoperiți toate avantajele unice ale gamei Claro:

 

  • Claro… cu adevarat densa. Densitatea exceptionala si textura catifelata a gamei Claro va ofera o suprafata unica la atingere pentru documentele imprimate care va diferentiaza de competitorii de pe piata.
  • Claro… cu adevarat productiva.  Datorita rigiditatii ridicate si stabilitatii dimensionale bune, printabilitatea excelenta a hartiei Claro va va impresiona, optimizand in acelasi timp productivitatea presei dumneavoastra. Capacitatile sale de finisare va vor convinge prin timpul redus de uscare si prin plierea usoara.
  • Claro… cu adevarat imprimabila. Claro evidentiaza produsele imprimate prin combinarea unui alb exceptional cu o suprafata unica avand ca rezultat o capacitate de imprimare excelenta. Garantia unei imprimari de calitate superioara rezulta din reproducerea exacta a culorilor si contrastelor.
  • Claro… cu adevarat responsabila. Cele trei finisari Claro - Gloss, Silk si Bulk - sunt certificate PEFC / FSC. Sunt produse in fabrici de hartie care respecta cele mai stricte standarde de calitate, de mediu si de gestionare a sigurantei / sanatatii.
  • Claro… va deserveste cu adevarat bine. Claro va ofera o gama variata de finisari, gramaje si marimi, in stoc si la cerere pentru a intruni toate cerintele dumneavoastra. Cumparand Claro, beneficiati de o distributie europeana si de toate serviciile oferite de Antalis, principalul distribuitor european de hartie si produse de ambalat.

 

paperman