c

 

Arlon-background.jpg

 

                                                 Arlon-Logo.png

 

 

 

Arlon, lider global pentru Foliile Grafice

 

Arlon Graphics, producător de folii și suporturi flexibile devine partener Antalis. Produsele Arlon, pentru autovehicule, flote, spații comerciale precum și folii de protecție sunt disponibile la Antalis.

 

 

 

 

 

Arlon, înființat în 1958 lângă Los Angeles, California, este un producător global de folii auto-adezive și în special pentru decorarea flotelor auto, dar și spațiilor comerciale. Arlon s-a dezvoltat rapid, cu o gamă de produse excepționale, un flux permanent de produse noi. Mai mult de atât, tehnologii remarcabile precum X-Scape Technology® și FLITE Technology®, oferă produse de calitate ridicată.

 


Cu peste 60 de ani de experiență, afacerea fiabilă Arlon de pe tot mapamondul pune clientul în centrul procesului de inovare. Arlon dezvoltă și oferă produse de înaltă performanță cu servicii remarcabile pentru client. 


In plus, Arlon, în calitate de cea mai experimentată companie cu portofoliu de materiale formabile, oferă suport tehnic ce permite instalatorilor acces la cele mai bune practici, broșuri, webinarii, traininguri, certificari pentru a învăța elementele de bază ale colantărilor de succes. 

 

arlon-trucks1.jpg

Transformă-ți afacerea cu foliile Arlon

 

Arlon este parte a businessului care creează materiale inovatoare ce dau viață ideilor creative. În calitate de producător global de filme autoadezive, Arlon oferă o gamă variată de produse cu tehnologii unicat pentru industria signalistică.

 

Gama Arlon include o varietate de produse care îndeplinesc cerințele clienților. De la folii pentru colarea vehiculelor și flotelor, la suprafețele de promovare media, Arlon oferă soluții care fac succesul extrem de accesibil.

 

arlon-white-truck.jpg

 

arlon-blue-wall.jpg

 

tailor-shop-arlon.jpg

 

   X-Scape Technology® este tehnologia proprie Arlon, care permite eliberarea aerului prin canalale minuscule ale adezivului de pe spate. Folia este utilizată în special pentru colantarea flotelor și aplicațiile de signalisică. X-Scape Technology® dă posibilitatea instalatorilor să mărească viteza de aplicare în același timp menținând o suprafață de contact suficientă care asigură rezistența aplicării pe termen lung.
 
  
FLITE Technology®  pentru aplicare ușoară, un sistem bazat pe o combinație unică de adeziv și suport. Instalatorul experimentează cea mai ușoară aplicare a acestui gen de produs de pe piață.

 

 

Colantarea flotei & autovehiculelor

 

Încă nu sunteți sigur ce produs să alegeți? Soluțiile accesibile de la Arlon acoperă nevoile de colantare totală sau parțială a flote auto sau autovehiculelor individual. Aceastea includ produse precum SLX™ Cast Wrap, DPF 4600GLX, DPF 6000XRP, DPF 6100XLP, Fusion Wrap and IllumiNITE Wrap. Adăugată recent este gama potrivită tuturor anotimpurilor SLX®+, evoluție cu adevărat performantă având și beneficiile  FLITE Technology®.

 

 

 

Află mai multe

 

Arlon-fusion-wrap.jpg
Arlon Fusion Wrap

 

Arlon-IllumiNITE-wrap.jpg
Arlon IllumiNITE Wrap

 

SLX-cast-wrap.jpg
Arlon SLX™ Cast Wrap

 

Arlon-DPF-6000XRP.jpg
Arlon DPF 6000XRP

 

Decorarea interioarelor & reinventarea fațadelor

Arlon oferă de asemenea produse destinate pentru suprafețe deosebite, precum DPF 8200 High TackAcest produs va face ca folia să fie aplicată fără nici o problemă.

Refaceți interioarele?  Creat pentru decorarea pereților la interior, DPF 4200 este disponibil în variantă mată sau cu textură de canvas. Acest adeziv este special creat pentru repoziționare fără a compromite stratul de adeziv ssau finisajele. 

 

Arlon-restaurant.jpg

 

Folii de semnalizare comercială 

Nu se termină aici. Arlon are mult mai multe produse de oferit clienților pentru orice fel de instalare. Precum DPF 6000RP, o folie transparentă pentry autovehicule și signalistica comercialîă, DPF 2400X o  folie reflexivă pentru auto sau flote, DPF 4300 pentru decorarea perețilotr, sau gama DPF 4500 aplicații comerciale pentru ferestre. 

În cele din urmă, dar nu de ignorat, Arlon recomandă folosirea laminărilor compatibile pentru a proteja și prelungi viața lucrărilor.  Gamele sunt disponibile la Antalis.

 

express-wall.jpg

paperman