▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Aplicații

Colours-and-Graphic-Printing_ContentPage_259x194.jpg

Imprimări  color și grafice

Daca aveti de gand sa imprimati o multime de imagini colorate, tipul de hartie pe care il veti utiliza va face o diferenta cu privire la cat de bine arata când este imprimat si un numar de hartii sunt acum disponibile cu tehnologia 'ColorLok " pentru a spori vitalitatea culorilor atunci când este imprimat. 

De reținut

  •  Cat timp va vor fi de folos? Este un termen scurt, pe premiza „arunca brosura” sau o brosura pe termen lung, care trebuie sa lucreze pentru tine luna de luna până când se produce o actualizare?
  •  Printul digital ofera, de asemenea, reproducerea exceptionala a culorilor si are avantajul de a fi capabil sa personalizeze comunicarea dumneavoastra. Acest lucru iti permite sa afisezi, de exemplu, nume individuale sau au un mesaj diferit pentru un anumit grup de clienti tinta.
  •  În cazul materialele contina o mulțime de imagini colorate, tipul de hartie pe care il veti utiliza, va face o diferenta cu privire la cat de bine arata atunci cand este imprimat. Hartiile Gloss vor da cele mai bune rezultate, dar daca vrei sa fii putin mai creativ atunci cu hartiile silk sau chiar cu hartiile necretate vei obtine rezultate remarcabile.
  •  Finisajele te scot din tipare, iar încorporarea unui strat de lac pe fata si/sau in interiorul paginilor, a unui folio sau a unui timbru sec ar putea face o mare diferenta pentru modul în care oamenii percep compania ta. Daca continutul si mesajele sunt importante pentru tine, atunci merita efortul unui cost suplimentar de a incorpora unul sau mai multe dintre aceste finisaje.
  •  Daca ai in plan expedierea prin posta a materialelor, atunci trebuie sa ai in vedere greutatea si dimensiunile plicului, deoarece marimea, grosime si greutate plicului va avea un impact asupra costului expedierii prin posta.

Produse recomandate

>  Hartii digitale: Color Copy

> Hartii premium: Image Impact, Pioneer

Vezi produse
  • Mediul 

    Antalis ofera o gama variata de produse certificate si reciclate. Antalis va asigura ca toate hartiile noastre sunt realizate pulpa provenind din păduri bine gestionate, astfel încat sa puteti fi sigur ca documentele pe care le utilizati au in spate un lant de productie cu responsabilitate sociala - de la copacii utilizati pentru obtinerea pulpei pana la imprimanta.

    Mai multe

Image Impact

Ream_Image_Impact_182x119.jpg

Pentru a obtine un impact mare pentru printuri, in special pentru cele colorate.

Mai multe

Color Copy

 
  ColorCopy_logo_Box_RGB 300_resize.jpg  
 

 

 

 

 

Hartie de calitate inalta pentru tiparul digital.

Mai multe

Pioneer 

 
  Pioneer_110_160x152.jpg  
 

 

 

 

 

 

Hartii office premium de un alb perfect si volum mare pentru rezultate remarcabile ale tiparului.

Mai multe
paperman