▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Aplicații

Copy-and-Print-for-Internal-Use_ContentPage_259x194.jpg

Imprimare  și copiere pentru utilizare internă

Documentele de comunicare interna trebuie sa indeplineasca  niste criterii pe care angajatii sunt incantati sa le realizeze.

De  reținut

 •  Daca produci materialele de comunicare interna, hartiile multi-functionale vor asigura reproducerea imaginilor la standarde inalte, deoarece sunt proiectate sa redea un tipar de inalta calitate, dar si sa o usurinta in printare atat pe sistemele laser cat si pe cele cu cerneala.
 •  Trebuie sa diferentiezi tipul de materiale de comunicare pe care le produci, intrucat tendinta este aceea de a utiliza aceeasi hartie in imprimanta fara a lua in considerare ceea ce vrei sa comunici si cum va fi primit materialul.
 •  Hartiile de uz zilnic se preteaza pentru comunicarea interna generala, dar trebuie sa iei in considerare hartiile de o calitate mai buna sau pe cele premium pentru acele ocazii in care vrei sa punctezi ceva foarte important.
 •  Tiparul digital ofera avantaje exceptionale inclusiv abilitatea de a reproduce culori si imagini la standarde inalte, precum si personalizarea, fie cu numele individuale sau cu mesaje diferite pentru anumite grupuri de clienti vizati.
 •  Daca ai de gand sa trimiti comunicare ta prin posta, trebuie sa tii cont de greutatea si dimensiunea plicurilor, deoarece marimea, grosimea si greutatea vor avea o influenta mare in stabilirea costului de trimitere.

Produse  recomandate

> Hartii digitale: Color Copy

> Hartii premium: Image Impact, Pioneer

 Hartii uzuale: Pioneer

Vezi produse
 • Mediul 

  Antalis ofera o gama variata de produse certificate si reciclate. Antalis va asigura ca toate hartiile noastre sunt realizate pulpa provenind din păduri bine gestionate, astfel încat sa puteti fi sigur ca documentele pe care le utilizati au in spate un lant de productie cu responsabilitate sociala - de la copacii utilizati pentru obtinerea pulpei pana la imprimanta.

   

   

  Mai multe

Color  Copy

ColorCopy_logo_Box_RGB 300_resize.jpg

Noua generatie de hartii premium necretate pentru tiparul digital.

Mai multe

Image  Impact

Ream_Image_Impact_182x119.jpg

Hartie office premium, multifuntionala potrivita pentru tiparele laser si pe baza de cerneala cat si pentru copiatoare.

Mai multe

Pioneer 

Pioneer_160_Inspiration_160x152.jpg

Pioneer Exclusive Inspiration, o hartie office de calitate de un alb perfect si cu un volum mare, creata pentru proiectele care merita ceea ce e mai bun.

Mai multe
paperman