▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Aplicații

Mailroom_ContentPage_259x194.jpg

Corespondență 

Hartia pe care o alegi pentru corespondenta directa si pliante are un impact imediat si cresc vizibilitatea campaniilor de marketing.

De  reținut:

 •  Gandeste-te care e publicul caruia i te adresezi si creioneaza-ti mesajul astfel incat sa ajunga la el.
 •  Tiparul digital este ideal pentru direct mail, deoarece poti realiza multe lucruri pentru a-l personaliza.
 •  Hartia joaca un rol major atunci cand vrei sa te asiguri ca cel care primeste mesajul este incurajat sa-l deschida si sa-l citeasca.
 •  In cazul in care pliantul pe care il pregatesti contine multe imagini, atunci alegerea hartiei va avea un rol foarte important in calitatea tiparului. Hartia gloss iti ofera cele mai bune rezultate, dar daca vrei sa fii putin mai creative atunci hartia silk si hartia necretata iti garanteaza obtinerea un rezultate extraordinare.
 •  Alegerea finisarilor precum lacuirea, folio, embosarea ar putea face diferenta intre un pliant obisnuit si unul special si ar putea influenta felul in care oamenii percep compania si produsele tale. Daca vrei sa impresionezi prin continut si mesaj, atunci finisarile mentionate sunt mai mult decat binevenite si vor face diferenta.
 •  Costul ar trebui sa fie, de asemenea, luat in considerare, pentru a te ajuta sa decizi daca vrei sa produci un pliant premium, unul cu un design deosebit, unul de consum larg sau unul ieftin si sa planifici continutul, tiparul si finisarile potrivite produsului si bugetului alocat.
 •  Trebuie tinut cont de greutatea si dimensiunea unui mailing sau a plicurilor folosite in acest scop, deoarece toate aceste caracteristici se vor reflecta in costul expedierii lor.
 •  In cazul in care acreditarile de mediu sunt importante pentru tine, exista o gama larga de hartii care indeplinesc cerintele tale.
 • Aspectul 

  Materialele pentru direct mailing vor putea beneficia de varietatea de culori, texturi si finisari disponibila in gama noastra de hartii, avand astfel avantajul de a atrage atentia si de a incuraja persoana vizata sa deschida plicul pentru a afla continutul.

  >  Produse recomandateKeaykolour - Rives - Curious Collection - Pop'Set - Conqueror Bamboo - Coloraction

  Vezi produse
 • Tiparul  digital

  Hartiile potrivite tiparului digital sunt din ce in ce mai raspandite si permit personalizarea fiecarui material cu numele persoanei sau grupului de persoane vizat si cu mesajul aferent.

  >  Produse recomandate: Digigreen

  Vezi produse
 • Imagini  colorate

  Hartiile lucioase sunt cea mai buna optiune pentru tiparirea imaginilor, dar multe hartii necretate de ultima generatie redau aceleasi rezultate excelente. Daca nu esti sigur de aspectul final al brosurii tale, solicita o mostra simpla pentru proba sau o mostra gata tiparita din gama de hartie aleasa de tine.

  >  Produse recomandate: Olin - Coloraction

  Vezi produse
 • Plicuri 

  Sunt intotdeauna importante din cauza ca sunt primul lucru pe care o persoana o observa cand primeste un material. Asigura-te ca dimensiunile materialului tau se potrivesc cu dimensiunile plicurilor disponibile.

  >  Produse recomandate: Conqueror - Pop'Set - Rives - Curious Collection

  Vezi produse
 • Mediul 

  Antalis iti pune la dispozitie o gama larga de produse reciclate si certificate. Antalis ofera siguranta ca toate hartiile provin din paduri bine administrate si ca lantul de productie a lor respecta normele de responsabilitate sociala - de la copacii folositi pentru obtinerea pulpei pana la masina de tiparit.

  > Produse recomandate: Cocoon - Cyclus - Olin reciclat

  Mai multe

Cocoon 

cocoon_push_145x111.jpg

Gama de hartii reciclate sau certificate FSC de ultima generatie ce ofera rezultate excelente ale tiparului.

Olin  reciclat

olin_recycled_push_145x111.jpg

O hartie reciclata alba de inalta calitate care permite tiparul color in tonuri radiante.

Mai multe

Cyclus 

cyclus_push_145x111.jpg

Gama de hartie 100% reciclata, pentru a arata ca ne pasa de mediu.

Conqueror 

conqueror_push2_145x111.jpg

Standardul international de aur pentru comunicarea corporativa externa.

Rives 

rives_push_145x111.png

Varietate de texturi si de efecte de imprimare.

Mai multe

Curious collection

curious_collection_push_145x111.jpg

Gama de hartii creative cele mai inovative adunate intr-o singura colectie.

Pop 'Set

popset_push_145x111.jpg

Gama de hartii reciclate colorate pentru inspiratie de zi de zi.

Mai multe
paperman