▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Aplicații

External-Communication_ContentPage_259x194.jpg

Comunicare  externă

Indiferent de dimensiunea companiei, imaginea este importanta si comunicare externa trebuie sa se reflecte in tot ceea ce printezi.

De reținut

  •  Exista mai multe tipuri de hartie ce pot fi utilizate pentru imprimarea diverselor mesaje catre parteneri. Alegerea se va face in functie diversitatea imaginilor si a textului.
  •  Cat timp va vor fi de folos? Este un termen scurt, pe premiza „arunca brosura” sau o brosura pe termen lung, care trebuie sa lucreze pentru tine luna de luna până când se produce o actualizare?
  •  Daca documentul va contine multe imagini, calitatea printului va depinde de tipul de hartie ales ca support. Hartiile de un alb intens, matasoase cu opacitate mare vor reproduce imagini si culori bine definite, hartiile lucioase va vor garanta obtinerea celor mai bune rezultate, dar daca vrei sa fii putin mai creative atunci varianta silk sau hartiile necretate vor fii baza celor mai bune rezultate ale printului.
  •  Printul digital ofera avantaje exceptionale inclusiv reproducerea culorilor si imaginilor la cele mai inalte standard, precum si personalizarea, fie ca e vorba de nume individuale sau mesaje personalizate pentru un anume grup de client.
  •  Astazi companiile au inceput sa foloseasca din ce in ce mai multa hartie reciclata. Astazi hartia reciclata a ajuns similara cu cea standard, ne-reciclata, si ofera rezultate foarte bune la imprimare. Daca impactul asupra mediului este important pt dvs, o gama larga de hartii sunt disponibile pentru a va ajuta. Multe din brandurile noastre ofera si hartie reciclata in oferta lor, unele dintre ele cu emisii de carbon zero, deci puteti fi increzatori ca hartiile noastre sunt ecologic sustenabile si nu afecteaza mediul in care traim

Produse recomandate

>  Hartii digitale: Color Copy

> Hartii premium: Image Impact, Pioneer

 

Vezi produse
  • Mediul 

    Antalis ofera o gama variata de produse certificate si reciclate. Antalis va asigura ca toate hartiile noastre sunt realizate pulpa provenind din păduri bine gestionate, astfel încat sa puteti fi sigur ca documentele pe care le utilizati au in spate un lant de productie cu responsabilitate sociala - de la copacii utilizati pentru obtinerea pulpei pana la imprimanta. 

    Mai multe

Color Copy

ColorCopy_logo_Box_RGB 300_resize.jpg

Noua generatie de hartii premium necretate destinate printului digital.

Mai multe

Image Impact

Ream_Image_Impact_182x119.jpg

Hartie office premium, multi-functionala potrivita pentru lucrari colorate pe imprimante cu cerneala, laser si pe copiatoare.

Mai multe

Pioneer 

Pioneer_110_160x152.jpg

Hartii office premium de un alb perfect si volum ridicat pentru rezultate remarcabile ale printului.

Mai multe
paperman