c

Aplicații

 • Imprimări color și grafice

  Copiatorul sau imprimanta dumneavoastra color merita cea mai buna hartie pentru elemente grafice si imprimarea color. Pentru ca meritati tot ce este mai bun pentru prezentarile si documentele dumneavoastra.

  Vezi aplicațiile
 • Clasificare și arhivare documente

  Cautati accesoriile care sa va faca viata de la birou mai usoara? La Antalis, avem tot ce va trebuie pentru etichetare, indexare, laminare, facturare, indosariere si chiar mai mult.

  Vezi aplicațiile
 • Comunicare externă

  Hartia si plicurile pe care le folositi pentru comunicarile externe spun multe despre compania dumneavoastra. Aflati cum sa alegeti ce este mai bine pentru dumneavoastra.

  Vezi aplicațiile
 • Prospecte, anunțuri și postere

  Fie ca transmiteti informatii sau faceti un anunt important, va oferim o gama variata de substraturi pentru imprimarea pliantelor, anunturilor si posterelor.

  Vezi aplicațiile
 • Corespondență 

  Creativ sau sobru, protector sau simplu, colorat sau alb, specific sau multifunctional, avem plicul potrivit pentru dumneavoastra. 

  Vezi aplicațiile
 • Imprimare și copiere pentru utilizare internă

  Pentru comenzile zilnice de imprimare si copiere, aveti nevoie pur si simplu de cea mai buna si fiabila hartie de birou pentru banii dumneavoastra. Si ce este mai important sa fie livrata cu cel mai bun serviciu clienti! Ei bine, trebuie doar sa intrebati Antalis. 

  Vezi aplicațiile
 • Foi  cu antet și comunicare corporativă

  O afacere plina de succes se bazeaza pe crearea unei identitati distincte a marcii sale, iar papetaria corporativa reprezinta o mare parte din strategia de construire a marcii. Eleganta, clasica si moderna, aici veti gasi hartia care va va diferentia de ceilalti.

  Vezi aplicațiile
paperman