▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Aplicații

roll-up_226x308.jpg

Roll  - up

Nelipsite de la orice expozitie, roll-up-urile sunt cele mai cunoscute si utilizate sisteme de afisaj. Aduc intotdeauna rezultate remarcabile si au un cost acceptabil, sunt potrivite atat pentru termen scurt cat si pentru termen lung. Un alt atu al roll-up-urilor este faptul ca se potrivesc in orice situatie, indifferent de spatiul de care dispuneti sau de locatie. Sunt portabile si se instaleaza de catre oricine, foarte rapid.

De reținut:

  •  Cand alegeti materialul pentru roll-up, asigurati-va ca este un material cu o foarte buna planeitate: este important sa nu se curbeze pe margini sis a nu se onduleze la caldura.
  • Planeitate: daca doriti sa transmiteti un mesaj profesionist nu faceti rabat de la calitate, nimeni nu doreste sa afiseze un roll-up cu materialul incretit.
  • Opacitate: mesajul pe care il transmiteti trebuie sa fie clar si compact, fara interferente.
  • Calitatea imaginii: asigurati-va ca folositi un produs de buna calitate pentru a obtine un produs final de calitate. Tineti cont de coatingul materialului pentru a obtine cele mai bune rezultate.
  • Rezistenta la zgariere: alegeti un produs rezistent la zgariere, puteti sa-l si laminati daca doriti sa ii cresteti rezistenta sau sa obtineti un finisaj diferit. Produsul ales trebuie sa fie in concordant cu tehnologia de printare.

Produse recomandate

> Canvas Symbio

> Coala Display Textile

> Roll-up Symbio

Canvas Symbio

O alegere superioara pentru roll-up-uri, de calitate deosebita.

Mai mult

Roll-up Symbio

O alegere buna pentru roll-up-uri, la pretul corect.

Coala display textile

Material textil din polyester, cu spate gri: ofera o planeitate foarte buna, o calitate excelenta a printului si un finisaj deosebit.

Mai multe
paperman