▶️Pentru moment showroomul Antalis din Bucuresti a fost închis. Program call center 08.30- 17.00 Incepând din 11 martie 2020, comenzile vor fi livrate de către 🚛Antalis. Suspendăm serviciul de ridicare personală a coletelor din toate punctele de lucru inclusiv depozite. Vom comunica procedura cu fiecare dintre dumneavoastra prin intermediul colegilor nostri de la vanzari sau call center.

Aplicații

Shop-and-Exhibition_ContentPage_259x194.jpg

Standuri  expoziționale

Expozitiile sunt “ferestre” pentru produsele si serviciile dumneavoastra si de aceea este importanta maniera in care va expuneti. Va oferim materiale de calitate pe care sa va printati display-urile, bannerele si alte produse publicitare. 

Floor graphics

Floor graphics reprezinta o modalitate inovativa si eficienta de a comunica si de a atrage atentia.  Puteti folosi produsele noastre pentru a castiga clienti sau a atrage atentia ...

Mai multe

Panouri 

Expozitiile sunt “ferestre” pentru produsele si serviciile dumneavoastra si de aceea este importanta maniera in care va expuneti. Va oferim...

Mai multe

Pop - up

Display-urile portabile de tip pop-up sunt usoare, compacte si foarte usor de folosit. Reprezinta o cale eficienta pentru comunicare vizuala.

Mai multe

Roll - up

Nicio expozitie n-ar fi completa fara un roll-up. Acest tip de dispozitiv reprezinta unul din cele mai folosite.

Mai multe