▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Aplicații

POS-and-POP-Materials_ContentPage_259x194.jpg

POS  - POP

Sisteme de afisare POS (puncte de vanzare) si POP (puncte de achizitie) reprezinta o forma de promotie regasita in magazine. Scopul lor este de a atrage atentia clientilor asupra produselor, care pot fi produse noi, ca oferta speciala si, de asemenea, sunt utilizate pentru a promova evenimente speciale cum ar fi vanzari sezoniere. Display-ul POS se poate folosi pentru promotiile la raft, ambalaje de mostre, cutii display, standuri.

De reținut:

  •  Signalistica din magazine si display-urile de la punctele de vanzare reprezinta un mod de promovare a brandului sau produsului si ar trebui acordata o atentie importanta materialului utilizat. Cel pe care il vei alege va influenta si va avea un impact asupra succesului campaniei.
  •  Plasticele vor rezista mai mult si sunt cea mai buna optiune pentru display-urile POS pe termen lung. Cartoanele – cu pliuri sau display – sunt cel mai rentabil mod de a produce signalistica in magazine si sunt ideala pentru utilizarea pe termen scurt. Puteti prelungi durata lor de viata prin laminarea cartoanelor dupa tiparire.
  •  Trebuie sa iei in considerare modul in care vor fi folosite display-urile si sistemele de signalistica in magazine. Obiectele de sine statatoare trebuie sa fie durabile si rigide si trebuie retinut faptul ca greutatea lor este un factor important.
  •  Daca display-ul este fixat pe ceva, pe un perete spre exemplu, ia in considerare din timp achizitia lui. Poate avea influente asupra desginului, mai ales daca este necesar sa faci o gaura in carton sau in plastic ce va aparea pe o parte importanta a lui. Greutatea materialului trebuie de asemenea luata in calcul in aceste situatii.
  •  Daca folosesti floor graphics sau materiale pentru decorarea peretilor, tine cont de conditiile la care vor fi supuse si de adezivii utilizati, deoarece este important sa reziste la trafic si sa nu lase reziduuri cand sunt indepartate.
  •  Benzile de la marginile de raft au nevoie de o analiza atenta, intrucat trebuie sa fie flexibile si rigide pentru a se asigura ca vor face fata conditiilor de utilizare.
  •  Metoda tiparului trebuie de asemenea luata in considerare intrucat anumite material sunt facute sa fie folosite in anumite metode de tiparire (serigrafie, tipar offset in format mare, tipar digital).

Produse recomandate

> Foamboard Symbio

> Priplak

Foamboard Symbio

Placi compozite cu fete din hartie, foarte usoare si rigide.

Mai multe

Priplak 

Placi din polipropilena de calitate exceptionala disponibile in diverse variante de culori si texturi.

Mai multe
paperman