▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Aplicații

Hanging-signage_259x194.jpg

Panouri  suspendate

Panourile suspendate sunt disponibile in toate formele si marimile si sunt solutiile ideale pentru atragerea atentie clientului, angajatului sau vizitatorului asupra produselor, informatiilor sau activitatilor promotionale.

De retinut:

  •  Panourile suspendate pot fi folosite pentru scopuri pe termen lung sau scurt. Substratul (materialul) pe care il folosesti pentru semnal poate varia in functie de durata de viata. Panourile din carton sunt folosite cu precadere pentru scopuri de vanzari pe termen scurt, in timp ce plasticul sau materialele mai rigide, cu durata mai mare de viata sunt folosite pentru panouri suspendate permanente.
  •  Multe panouri sunt folosite in locuri unde caldura si frigul sau lumina puternica vor influenta capacitatea de a-si pastra forma. Din acest motiv rigiditatea materialului este un considerent important, mai ales ca panoul promoveaza imaginea brandului sau companiei tale.
  •  Daca vrei sa tiparesti ambele fete ale materialului, trebuie sa te asiguri ca ambele fete au un strat ce permite o afisare buna indiferent din ce parte privesti.
  •  Verifica daca locul unde intentionezi sa expui panoul suspendat necesita ca materialul sa fie rezistent la foc sau alte cerinte special, precum a fi prietenos cu mediul.

Panouri suspendate

Cartoanele tip foamboard sunt deseori utilizate pentru panourile suspendate in magazine si sunt realizate intr-o varietate de finisari pentru a corespunde conditiilor in care vor fi utilizate.

> Produse recomandate:

Foamboard Symbio

Panouri suspendate pe termen lung

Panourile de directionare sau de avertizare trebuie sa fie realizate din materiale ce dureaza si plasticele sunt solutia ideala in aceste situatii

> Produse recomandate:

Symbio PVC - Polipropilena celulara Symbio - Aluminiu compozit Rightbond
 

Foamboard Symbio

Sandwich rigid, foarte usor, format din doua fete de hartie alba cretata cu spuma de polistiren la mijloc.

Mai multe

PVC Symbio

Placi rigide din spuma de PVC cu densitate foarte buna, suprafata omogena, planeitate excelenta si grad de alb ridicat.

Mai multe

Polipropilenă celulară Symbio

Placi extrudate din polipropilena, usoare si rigide, rezistente la impact, usor de manevrat si prelucrat.

Mai multe

Aluminiu compozit Rightbond

Placi compozite de aluminiu pentru display-uri cu efect deosebit.

Mai multe
paperman