▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Aplicații

Floor_graphics_259x194.jpg

Floor  graphics

Floor graphics sunt cea mai buna metoda de a comunica si a atrage atentia. Pot fi folosite pentru a genera sau a directiona traficul, pentru a atrage atentia aupra unui anumit domeniu sau produs, marind si diversificand totodata spatiul de comunicare.

De reținut:

  •  Cat timp vor fi utilizate? Se doreste utilizarea pe termen scurt sau una pe termen lung, ce trebuie sa reziste luna de luna pana cand ca avea loc o actualizare?
  •  Daca standul tau este pozitionat in exterior, sau partial in exterior, trebuie sa tii cont de rezistenta materialelor folosite la expunerea la soare, ploaie sau alte influente externe: exista anumite produse pentru reclame outdoor pe termen scurt: poti lua in considerare debutul comunicarii intr-un parc auto sau la intrarea in targurile expozitionale.
  •  Suportul pe care aplici produsul este un criteriu de selectie foarte important: ar trebui sa folositi produse diferite daca aplicati pe placi ceramice, asfalt sau covor.
  •  Reglementarile ce trebuie indeplinite trebuie luate in considerare cand se aleg materialele pentru aplicatiile floor graphic: asigura-te ca vei alege un produs adecvat, rezistent si certificate anti-alunecare. Spre exemplu, exista produse ce sunt rezistente la foc, si, prin urmare, respectă reglementarile stricte legate de acest aspect al participarii la expozitii.
  •  Impactul vizual are o importanta mare in designul standului expozitional si exista un numar de substraturi disponibile pentru a te ajuta sa iesi in evidenta, incluzand 3D, one way vision.

Produse recomandate

> Coala Floor

coala Floor

Lamineaza printul si aplica pe podea pentru a obtine publicitate anti-alunecare.

Mai multe
paperman