▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Aplicații

window_graphics_259x194-1.jpg

Windows  graphics

Ferestrele sau zonele de sticla din magazin sau birou pot oferi panza perfecta pentru promovarea serviciilor si produselor oferite de afacerea ta.

Ferestrele pot fi transformate in panouri mari pentru publicitate fara a limita lumina naturala si fara a eclipsa vederea in exterior. Autocolantele temporare precum cele electrostatice sau cele cu adeziv cu aderenta mica permit designuri tiparite la o calitate inalta care se adauga la zonele cu ferestre pe termen scurt fara nicio problema si fara reziduuri ramase in urma indepartarii in momentul in care nu mai sunt necesare.

In functie de proiect, poti folosi o varietate de materiale inclusiv: electrostatice, autoadezive, gravate. 

De reținut:

  •  Ca si in cele mai multe puncte de vanzare tip display, “viata” display-ului sau decoratiunii tip fereastra va determina tipul de material ce trebuie folosit, intrucat unul cu o durata de viata mai mare trebuie sa arate bine pe toata durata daca promoveaza brandul sau imaginea companiei.
  •  Display-urile tip fereastra pe termen scurt pot fi realizate din material eletrostatice sau cu adeziv detasabil, in timp ce variantele pe termen lung au nevoie de un adeziv permanent.
  •  Tine cont ca ca poti folosi materiale transparente sau opace si trebuie sa te asiguri ca designul si mesajele pe care le transmit se potrivesc materialului pe care vrei sa il folosesti.
  •  Display-urile window vor fi supuse la lumina soarelui ce poate afecta rezistenta la lumina. Exista produse garantate pentru mentinerea culorilor pe o anumita perioada de timp si, daca este important, asigura-te ca alegi unul cu garantiile necesare.
  •  Folia perforata pentru ferestre este, de asemenea, folosita pentru a aplica grafica pe ferestre fara a impiedica vederea sau patrunderea luminii.

Produse recomandate

> One Way Vision Symbio

> Coala 1D Lam Matt

> Coala 1D Lam Gloss

> Folie laminare Symbio
 

OWV Symbio

One way vision cu 50% perforatii.

Mai multe

Coala 1 d lam gloss

Vinil monomeric pentru printari clare.

Mai multe
paperman