▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Aplicații

ContentPage_259x194.jpg

Panouri  outdoor

Siguranta ca proiectezi imaginea si mesajul potrivit pentru companie, brand, produs sau serviciu este consolidata de abilitatea de a alege materialul folosit ca suport. Creaza o signalistica outdoor potrivita si toata lumea va observa.  abuaaabilisa     aaaaaa cvutilizarea abil corectă a suportuluiutilizarea abil corectă a suportului

De reținut:

  •  Tine cont de locul in care va fi plasat panoul, deoarece va conta in alegerea materialului. Durata de expunere, razele UV, niveluri ridicate ale traficului si o concentratie mare de alte panouri similare, toate acestea trebuie luate in considerare.
  •  Gandeste-te la aceste lucruri, alaturi de altele pe care le gasesti relevante si abia apoi poti lua decizia asupra celui mai bun material.
  •  Rezistenta la razele UV este extrem de importanta in cazul signalisticii exterioare, display-urilor si anunturilor. Exista produse disponibile ce sunt garantate pentru pastrarea culorilor pe o perioada de timp specificata.
  •  Daca ai de gand sa luminezi panoul trebuie sa te gandesti daca lumina va veni din fata sau din spate, intrucat acest detaliu influenteaza alegerea materialului.
  •  Dimensiunea si greutatea panourilor sunt considerente importante intrucat trebuie sa te asiguri ca materialele pe care vrei sa le folosesti sunt disponibile la dimensiunile solicitate, si daca se accepta utilizare mai multor bucati pe display.
  •  Semnalul/indicatorul tau vor fi fixate permanent sau temporar, intrucat tipul produsului utilizat si modul de fixare trebuie sa fie luate in considerare, in special daca fixarea poate distruge suprafata de dedesubt.
  •  Cat de flexibil trebuie sa fie materialul utilizat? Tine cont de locul in care va fi pozitionat intrucat exista produse potrivite pentru mai multe tipuri de suprafete, inclusiv suprafete dure sau cele care contin nituri.

Produse recomandate

> PVC Symbio

> Aluminiu Compozit Rightbond

PVC Symbio

Placi rigide din spuma de PVC cu densitate foarte buna si suprafata omogena.

Mai multe

Aluminiu Compozit Rightbond

Panouri din aluminiu compozit pentru display-uri vizuale plane.

Mai multe
paperman