▶️Produsul Coala CoversafeTM este certificat impotriva SARS-CoV-2. Solicita informatii

Aplicații

wall-decoration_259x194px.png

Decorațiuni  interioare

Decoratiunile interioare sunt un mod excelent de a-ti pune amprena in decorarea camerei. Cu o gama de produse noi dezvoltate in acest scop potrivite pentru lobby-urile hotelurilor, sufragerii, bucatarii, dormitoare, birouri, dormitoare de copii si bai. Posterele netesute pentru aplicatii simple si usoare, posterele auto-adezive si textilele va permit sa creati o atmosfera personalizata.

De reținut

  •  Ia in calcul marimea peretelui pe care aplici decoratiunea si tine cont de faptul ca grosimea si transparenta materialului sunt factori importanti in decizia de a produce decoratiuni in format mare.
  •  Tehnologia de tiparire folosita trebuie, de asemenea, luata in considerare cand se alege materialul: amintiti-va ca pentru decoratiunile interioare este absolut necesar sa se utilizeze cerneluri usoare, fara miros.
  •  Texturi si nuante diferite sunt disponibile penru decoratiuni ale peretilor, decoratiuni textile. Afla cum aceste material pot adduce un aspect mai calduros creatiilor tale.
  •  Produsele usor de aplicat iti pot usura munca si permit utilizarea lor de catre persoane nespecializate.
  •  Posterele textile sunt lipsite de PVC, rezistente la rupere, usor de manevrat, de aplicat si indepartat.
  •  Te gandesti sa personalizezi atmosfera din incapere? De ce nu printezi perdelele dupa propria inspiratie, sau chiar cu propria pictura?

Produse recomandate

> Canvas Symbio

> Coala Art Light Textile

Canvas Symbio

Postere din canvas potrivite pentru tiparirea imaginilor personalizate si usor de aplicat.

Mai multe

Coala Art Light Textile

Panza de calitate excelenta pentru rezultate uimitoare.

Mai multe
paperman